Locul surprinzător în care viceprimarul Stoia a fost invitat să ia masa

Locul surprinzător în care viceprimarul Stoia a fost invitat să ia masa

3
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Mărturisire de zile mari a viceprimarului PSD Traian Stoia. Povestind în cadrul conferinţei sale de la sfârșitul acestei săptămâni despre măsurile pe care vrea să le ia împotriva proprietarilor de clădiri istorice care refuză să respecte legea, Stoia a povestit că a fost să vadă cu ochii lui cum locuiesc oamenii din clădirile dezafectate.


Mai precis, pesedistul cunoscut pentru asocierea sa cu fraţii Cristescu şi pentru situaţia sa materială confortabilă, a fost invitat să ia masa printre ruine, de către oamenii străzii care locuiesc lângă fosta Poliţia Rutieră din zona Circumvalaţiunii. „Sunt ajutaţi săptămânal de o biserică. Le aduce o dată pe săptămână mâncare la cazan, fac nişte ciorbe de cartofi, am fost şi eu sâmbăta şi duminica, am fost să văd cum e acolo şi sunt oameni tare necăjiţi, nişte figuri greu de descris, dar care te impresionează” . Stoia a povestit că nu a putut servi masa „pentru că nu am avut loc, dar arăta bine”.

3 COMENTARII

  1. Şi ce măsuri se iau împotriva prezenţei acelor oameni necăjiţi acolo?
    Oare nu este cazul să se rezolva cumva – prin mutarea, de pildă, în localităţi rurale părăsite – problema oamenilor străzii?

  2. care este solutia?De luni maidanezii locali,slugoii preaplecati ai primariei ,sub „atenta coordonare” a dinozaurului Cojan ,vor efectua razii in acel loc.(cu tot ce tine de aceasta tiganie :ducere la sediu ,identificare etc,desii sa facut aceasta treaba de n ori .In concluzie :cine dispune asemenea tampenii ar trebui pus sa plateasca cheltuielile rezultate din acestea fiindca profin in nici un ncaz nu iese,doar se justifica INUTILITATEA acestei strutocamile politie locala).

  3. TIPIC…un articol comandat de toata jena…pentru nea Stoia care plateste lunar cica spatiu piblicitar la PRESSALERT. Sunteti niste mercenari obositi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.