Michi de la Şuie Paparude nu mai este în comă indusă. Cum...

Michi de la Şuie Paparude nu mai este în comă indusă. Cum l-au susținut fanii pe Facebook UPDATE Starea pacientului s-a înrăutăţit

0
DISTRIBUIȚI
suie04_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Mihai Câmpineanu, liderul trupei Şuie Paparude, se simte din ce în ce mai bine. După ce neurologii au ajuns la concluzia că nu are leziuni cerebrale deosebite, astăzi, medicii l-au scos din coma indusă medicamentos. Michi a fost deconectat de la aparatul care îl ajuta să respire şi, în această dimineaţă, a deschis ochii şi chiar a încercat să vorbească. Florin Bîrsăşteanu, directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, acolo unde este internat Mihai Câmpineanu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „se simte mai bine, a fost detubat, starea lui de sănătate este stabilă şi a dat câteva semne de comunicare. De astăzi, nu mai este în comă indusă, se poate mişca şi chiar a încercat să spună câteva cuvinte, respiră singur”.


Michi va rămâne şi în perioada următoare internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara.

Pentru Michi

Fanii trupei Şuie Paparude au creat o pagină specială de Facebook, unde o sumedenie de admiratori ai trupei i-au transmis mesaje de încurajare pentru Mihai Câmpineanu, „Michi“. Pe acelaşi site a apărut şi o fotografie în care peluza nord a galeriei echipei Steaua a afişat un banner `Michi – În clipe grele alături de tine/Peluza Nord la rău şi la bine`.

Majoritatea celor care au postat mesaje i-au transmis muzicianului „Multă sănătate, Michi! Să treci cu bine peste tot“.  „La dorinţa familiei nu pot da amănunte despre starea lui Michi. Se pare că e mai bine, dar nu pot spune mai mult“, ne-a declarat Mihai Dobre, din Şuie Paparude. Formaţia a lansat sâmbătă noaptea în oraşul nostru, în premieră absolută noul  videoclip Secretul Caracatiţei, care a fost realizat de către timişoreanul U8 şi au cântat şi o altă piesă nouă care va fi inclusă în următorul lor material disografic. (Zoltan Varga)

UPDATE Medicii au fost nevoiţi, în această după amiază, să-l reconecteze pe Michi la aparatele de respirat artificial şi l-au sedat din nou. Aşa cum anticipau, au apărut complicaţii în urma ventilaţiei mecanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.