O nouă stea a apărut pe Aleea Muzicienilor. Vezi cui îi este...

O nouă stea a apărut pe Aleea Muzicienilor. Vezi cui îi este dedicată

0
DISTRIBUIȚI

inaugurare placa 03

O nouă stea a apărut marți seara pe Aleea Muzicienilor din fața Filarmonicii de Stat ”Banatul”. Aceasta îi este dedicată compozitorului Johannes Brahms și a fost donată timișorenilor de către președintele în exercițiu al Asociației Pro Philarmonia, George Cocean.

Totodată, cu două zile înainte de inaugurarea noii fabrici, Elba SA a donat Asociației Pro Philharmonia și un sistem de iluminare pentru stelele muzicienilor.

Inaugurarea sistemului de iluminat și dezvelirea noii stele pe Aleea Muzicienilor, a avut loc în pauza recitalului “Vă place… Brahms?” susținut de violoncelistul Răzvan Suma.

”Proiectul Aleea Muzicienilor a fost demarat în anul 2010 cu scopul de a omagia mari personalități ale muzicii clasice care au trecut prin orașul de pe Bega, și care au semnat  în Cartea de Onoare a Filarmonicii.


Pe promenada din fața Sălii Capitol sunt montante deja plăci dedicate lui George Enescu, Bela Bartok, Franz Liszt și Johann Strauss”, a precizat Oana Borlea, directorul executive al Asociației Pro Philarmonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.