Timişorenii au fost la-nălţime la Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României FOTO

Timişorenii au fost la-nălţime la Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-944502750">

fashion (1) [1024x768]

Creatorii de modă timişoreni au avut parte de o binemeritată recunoaştere în weekendul trecut, în cadrul Festivalului Tinerilor Designeri din Vestul României, care a avut loc în Sala Mare a Filarmonicii din Arad.

Marele premiu al festivalului a fost acordat timişoreanului Daniel Ignat, care s-a ales dealtfel şi cu alte distincţii: premiul pentru cea mai îndrăzneaţă viziune, premiul foto club pro Arad şi Premiul Special Extravaganza Fashion Show. Laura Chiriţă a fost o altă timişoreancă ce a avut parte de recunoaştere, fiind recompensată cu premiul de cel mai promiţător tânăr designer, iar locul doi al competiţiei a mers către o altă reprezentantă a oraşului nostru, Teodora Moţ, care a mai intrat şi în posesia premiului special acordat de Silvia Terziu, membră a juiului. Festivalul organizat de Asociaţia Angels Organization a fost un eveniment caritabil, o mare parte din încasarile manifestării ajutând o cauză umanitară, a micuţei Rusti Ana Maria, în vârstă de 2 ani, care are grave probleme de sănătate.

Credit foto: Foto Club Pro Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.