Festivalul Comics Animation Timişoara, la a treia ediţie FOTO

Festivalul Comics Animation Timişoara, la a treia ediţie FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1466494142">

cat8

Cea de-a treia ediţie a festivalului Comics Animation Timişoara (CAT), care se desfăşoară la Timişoara, programează o serie de acţiuni interesante care includ workshop-uri, piese de teatru şi concerte. Festivalul a fost deschis cu vernisajul expoziţiei comiXconnection, a Muzeului Cultural European din Berlin, unde pot fi văzute lucrări ale artiştilor din Ungaria, Slovenia, Serbia, Croaţia şi România. Expoziţia poate fi vizionată până în 30 noiembrie, la Caffe Text (Bastion). Timişoara este primul oraş din România care găzduieşte această expoziţie.

„Festivalul CAT este rezultatul răspândirii exprimării prin intermediul celor două medii grafice, răspunzând şi lipsei unui festival de gen în partea de Vest a României. Cea de a treia ediţie a sa, CAT găzduieşte şi expoziţia comiXconnection, a Muzeului Cultural European din Berlin. Pe parcursul festivalului, vor vor avea loc diferite activităţi ce includ workshop-uri atât pentru copii, cât şi pentru adulți, proiecţii, lansarea revistei Cosplay în Timişoara, o scenetă creată pe baza unui comics”, spune Anca Lăzărescu, coordonatoarea proiectului.

Programul festivalului cuprinde la Cafe Text (Bastion), vineri 22 noiembrie de la ora 19 o prezentare Sefeu Comics, sâmbătă 23 noiembrie de la ora 11 un workshop pentru copii, prezentare Behind The Animation de la ora 18 şi o oră mai târziu un workshop animaţie Flipbook, urmând ca pe 29 noiembrie de la ora 19 în aceeaşi locaţie să se desfăşoare o prezentare Terapia de Basm, iar în ultima zi a festivalului, pe 30 noiembrie de la ora 16 o prezentare Otaku Entertainment şi proiecţii animaţii, de la ora 18. Finalul festivalului mai include un concert Posturban Invaders la Cuib D Arte, de la ora 22 şi un after – party la Van Graph K Fe, în data de 30 noiembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.