Arsenal de artificii și alte „bombe”, descoperit în casa unui tânăr. Vezi...

Arsenal de artificii și alte „bombe”, descoperit în casa unui tânăr. Vezi ce avertizează Poliţia

4
DISTRIBUIȚI

petarde 100

Poliţiştii secţiei 4 Rurale Peciu Nou – Post Poliţie Sânmihaiu Român împreună cu cei de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat, astăzi, un tânăr de 21 de ani suspectat de efectuarea de operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice. Totul a pornit de la informația că G. Cristian, din Sânmihaiu Român vinde petarde. În urma verificărilor de la acesta au fost confiscate aproape 15.000 de articole pirotehnice (petarde, candele, baterii) pe care acesta intenționa să le comercializeze.


Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru efectuarea fără drept de operaţiunii cu articole pirotehnice şi riscă între trei luni şi un an de închisoare.

Poliţia Timiş atrage atenţia că „din motive de ordine, securitate, siguranţă publică şi pentru protecţia mediului se interzice deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2”, fiind admisă folosirea doar a celor din categoria 1 – articole pirotehnice de divertisment, care prezintă un risc foarte scăzut, cu un nivel de zgomot neglijabil şi care sunt destinate utilizării în spaţii restrânse – steluţe; lumânări scânteietoare; jerbe cu scântei; minifacle; inele de foc, sateliţi.

4 COMENTARII

  1. SI in cartierul Plopi se aud o gramada…acum 2 seri umbla Jandarmeria, dar cand nu sunt ei, distractie pustimii se…AUDE…din nou 😀 Si sunt multi si imposibil de oprit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.