Consilierul județean PDL Tiberiu Lelescu: „Singura realizare a lui Robu este stârpirea...

Consilierul județean PDL Tiberiu Lelescu: „Singura realizare a lui Robu este stârpirea ciorilor”. Ce poreclă i-a pus ministrului Grapini

5
DISTRIBUIȚI

traian-lelescu-1-p-640x482

Primarul Robu a reușit în primul an și jumătate de mandat doar să stârpească ciorile din parcul din spatele Catedralei, iar Titu Bojin a reușit să ia un credit de 50 de milioane de euro, după ce a afirmat că nu are nevoie de banii de la Guvern. Acestea sunt concluziile la care a ajuns consilierul județean PDL Tiberiu Lelescu, care este nemulțumit de faptul că Guvernul a alocat zero bani pentru investițiile din județul Timiș. Pedelistul i-a numit pe politicienii din USL Timiș „haita uselistă condusă de Ilie Sârbu și Titu Bojin, care au promis subvenții agricultorilor și autostrăzi, dar la prima probă au uitat de existența timișorenilor care i-au votat”.

De asemenea, Tiberiu Lelescu consideră că banii din taxe și impozite care au plecat din județul Timiș către stat nu au fost redirecționați către proiectele importante din județ, ci au ajuns la „Dragnea, pentru continuarea lucrărilor la autostrada București – Alexandria și în alte proiecte din țară”.


Pedelistul este supărat și pentru faptul că, deși județul Timiș are 13 parlamentari, un ministru al Turismului, Maria Grapini, „numită și bramburica de Timiș, un socru mic plecat din timpul alegerilor de aici, județul nostru nu a primit niciun ban de la Guvern. Am primit în acest an bani pentru Spitalul de Copii, dar se pare că nici ăia nu am fost în stare să-i cheltuim și a trebuit să-i restituim”.

Consilierul județean PDL are și câteva nemulțumiri cu privire la modul în care se desfășoară ședințele de plen din CJ Timiș. „Titu Bojin este cel mai arogant președinte de Consiliu Județean, în plen există o așa-zisă democrație. Cred că s-a decis în ultima ședință ca punctul „Întrebări, interpelări”, în cadrul căruia se ridică multe probleme, să fie mutat la sfârșitul plenului tocmai pentru că se știe că ziariștii nu au răbdare să stea trei – patru ore până la finalizarea ședinței și astfel cetățenii nu vor mai afla care ne sunt nemulțumirile”.

5 COMENTARII

  1. „haita uselista..”
    Cum e cu HAITA PDLista ? Citi bani alocati pt agricultura mai vreti d-l Lelescu ? E modul cel mai comod de-a baga mina in ce nu va apartine. Ca Drepturile de Proprietar pe paminturile din Banat nici in ziua de azi nu sint elibarate, in special zona Teremia, Lovrin, Sandra…. Cit ati vindut la iatalieni fara consimtamintul proprietarilor cot la cot cu Ostaficiuc, Mann, Popa , si primarii localitatiilor ? Toate afacerile sustinute sau pentru binele PDL-Ostaficiuc vor iesi frumos la iveala, chiar si cele de la sfirsitul aniilor ´80 si inceputul ´90.Dar nimic in viata nu ramine neplatit, fiti sigur de asta. Si procesul vine, pregatiti-va. Pacat insa ca nu veti putea cumpara avocatii si judecatoriii. Filmul se joaca pe alte scene. SIC !

  2. Cum dracu’ se face ca d’alde Popoviciu sau Lelescu, aceste personificari ale idioteniei, sunt cei mai vocali pedisti? Asta ca sa fie clar, pentru cei care mai au indoieli, cat de decazuta este aceasta gasca pedista, cu pretentii de partid!

  3. De unde a mai aparut si relicva asta. De ce nu spune ce au facut ei cand au fost la guvernare. Robu a facut intr’un an cat asta nici cu gandul nu e in stare. Pana nu dispar genul asta de atarnatori nu se va face nimic in tara asta. Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.