Pericol public oprit de polițiști – mort de beat și gonind prin...

Pericol public oprit de polițiști – mort de beat și gonind prin Timișoara cu 125 km/h

9
DISTRIBUIȚI

vitezoman alcool

Polițiștii de la Rutieră au reușit, astăzi, să oprească la timp un inconștient care gonea prin Timișoara înainte ca să provoace o tragedie. În jurul orei 11,15, echipajul care era cu radarul pe Calea Torontalului, în zona CEC-ului, a observat un Mercedes îndreptându-se în mare viteză spre ei.


Viteza înregistrată de radar / 125 km/h. Când l-au oprit pe Chivu Daniel, de 31 de ani, din Timișoara, agenții de la Rutieră au simțit că acesta duhnea a alcool.  În urma testării au stabilit că avea o alcoolemie de 0,67 mg/l în aerul expirat, fapt pentru care l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Șoferul se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Daniel Chivu a explicat că a condus prin oraș cu așa viteză „pentru că am călcat pedala de acceleraţie”.

9 COMENTARII

  1. Seful circulatiei nu a pus sponsorii sa cumpere o masa noua .Doar le a dat sarcina de partid sa faca copertina la MERCEDESUL sau. ROMANIA. tara mea de glorii

  2. omul asta, daca se p[oate numi om, este de apreciat dar pentru faptul ca a baut si s-a urcat la volan, dar este de pedepsit pentru ca a facut asta! Nu sunt de acord doar cu sanciunea amenzii, ci vreau sa-i fie aplicata o sanctiune penala conform nu stiu care e nr. artiolului, care prevede tentativa la omor prin imprudentza”! Stiu ce zic, da? Mai discutam………… cine vrea sa detalieze subiectul, in general, nu neaparat in acest caz, il astept!

  3. Ii puteti sufra un kl de penenc pt ca dupa moaca lui de golan are pile sau parinti influeti . Deci maine va fi dinou la tejgea si va bea dinou , iar poimaine v-a fi la volan si poate intr-o zi v-a face si ceva regretabil. Un jeg de om

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.