Spa pentru câini și pisici: cum îi răsfață stăpânii cu ședințe de...

Spa pentru câini și pisici: cum îi răsfață stăpânii cu ședințe de înfrumusețare, relaxare, „dog taxi” și chiar grădiniță pentru animale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>caine

Nu doar doamnele și domnișoarele se răsfață în saloane de înfrumusețare. Timișorenii care nu au timp sau răbdare să se îngrijească de prietenii necuvântători pe care-i dețin apelează din ce în ce mai des la centre de întreținere pentru animale. În Timișoara, patronii clasicelor frizerii pentru animale de companie s-au reprofilat și și-au transformat afacerile într-un adevărat paradis pentru câini și pisici. Pe lângă serviciile de tuns și spălat, în saloanele de înfrumusețare, animăluțele devin staruri ce beneficiează de servicii de cosmetizare sau de relaxare și pot pleca îmbrăcate cu hăinuțe și accesorii elegante.

Mai mult, unele saloane de înfrumusețare canină din Timișoara oferă servicii de lux, pe care le-au preluat din Occident. Proprietarul unuia dintre aceste centre se laudă că pisicile și câinii sunt tunși, spălați și stilizați într-un adevărat spa, singurul din orașul de pe Bega. Și asta pentru că prietenii necuvântători ai timișorenilor au parte de ședințe de relaxare în cada cu hidromasaj. „Acest serviciu costă 25 de lei, iar pentru un pachet complet de servicii de cosmetică și igienă, clienții plătesc cel mult 150 de lei. Timișorenii sunt interesați de toate serviciile, în plus, la salonul nostru de înfrumusețare canină și felină, animalele pot bebeficia și de consultații medicale”, ne-a spus Anca Ardelean, proprietara unui centru de îngrijire pentru animale.

În ziua de azi, nu doar copiii sunt înscriși la grădiniță, ci și câinii. Proprietara unui alt salon de îngrijire canină din Timișoara închiriază cinci boxe în care patrupedele pot locui până în momentul în care stăpânul se întoarce de la muncă sau din vacanță. „Lângă salonul de înfrumusețare, am o minipensiune pentru animale, cu cinci boxe, o cameră și curte, este un fel de grădiniță pentru câini, ofer servicii de găzduire în regim hotelier. Este un serviciu nou, dar de care timișorenii sunt interesați”, explică Maria. Tot pentru a veni în sprijinul stăpânilor de animale care nu au timp să-și ducă prietenul necuvântător la frizerie, proprietara salonului de înfrumusețare oferă și servicii „dog taxi”. O mașină transportă câinele contracost până la salonul de înfrumusețare și înapoi.

Foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.