Surpriza pe care au avut-o polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare...

Surpriza pe care au avut-o polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare când au oprit nouă migranți ilegali din Afganistan

1
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

O familie cu cinci copii, însoțită de doi bărbați, a fost oprită, în acest weekend, de polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare, în timp ce încerca să treacă pe jos granița spre Ungaria.


Spre surpriza lor, oamenii legii au constatat că nu este prima dată când se întâlnesc cu cetățenii identificați ca fiind afgani.

Polițiștii din orașul situat la frontiera cu Ungaria au depistat nouă persoane, în noaptea de vineri spre sâmbătă, care încercau să ajungă în țara vecină pe jos. Le-au oprit și le-au cerut acte de identitate, pe care migranții ilegali nu le-au putut arăta însă. După ce i-au dus la sediu, au descoperit că migranții, cu vârste cuprinse între 45 de ani și 11 luni, erau din Afganistan. Ei vroiau să treacă în Ungaria, de unde mai apoi să ajungă în Germania. Și au mai descoperit ceva: cei nouă sunt la a doua tentativă, în două săptămâni, de a trece ilegal frontiera, tot în Ungaria, tot pe la Sânnicolau Mare, unde au mai fost opriți în 28 noiembrie. Adulții din grup s-au ales cu dosare penale pentru trecere ilegală a frontierei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.