E oficial, Jazz Tm îşi schimbă data! Vezi explicaţia primarului Nicolae Robu

E oficial, Jazz Tm îşi schimbă data! Vezi explicaţia primarului Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

bona la jazztm01

Dispută cu final fericit. Iubitorii de Jazz vor putea participa anul acesta la ambele festivaluri dedicate muzicii lor preferate, atât la Gărâna, cât şi la Timişoara. Primăria Timişoara anunţă oficial că Festivalul de jazz al Timişoarei, JAZZ™ se va desfăşura în 9 – 11 iulie 2014. După ce primarul Nicolae Robu a pornit un sondaj pe această temă pe Facebook, astăzi a anunţat că schimbă data festivalului timişorean, în favoarea celui de la Gărâna.

“Din consideraţie pentru Gărâna Jazz Festival, realizat de timişoreni în aceeaşi perioadă, am decis decalarea datei, anunţate iniţial, cu câteva zile.


Astfel, JAZZ™ se va desfăşura în anul curent în perioada 9 – 11 iulie 2014. În aceste circumstanţe, încă nu putem anunţa următoarele nume de pe lista noastră, având mai întâi nevoie de confirmări din partea artiştilor că pot schimba data convenită iniţial. Ne dorim un festival bun şi curat, pentru timişoreni, în primul rând, şi facem toate eforturile necesare pentru a avea din nou un eveniment plin de succes. Vom încerca să oferim iubitorilor de jazz din ţară şi din străinătate pachete speciale prin care să-i motivăm să viziteze JAZZ™ şi Gărâna Jazz Festival, deopotrivă.”, a explicat Robu. JAZZ™ a anunţat în urmă cu trei săptămâni primul nume care a confirmat prezenţa la Timişoara, Anoushka Shankar, compozitoare şi cântăreaţa de origine indiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.