Cât costă cele mai scumpe două apartamente din Timișoara

Cât costă cele mai scumpe două apartamente din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

euro_1

Deși în marile orașe cele mai scumpe stabilimente de locuit sunt cele noi, la Timișoara este egalitate între prețuri, indiferent că e vorba de spații locative nou construite sau de unele care au apărut înainte de anul 1990. Cele mai scumpe locuințe vândute în Timișoara în această perioadă se învârt în jurul sumei de 300.000 de euro.

O analiză a specialiștilor arată că piața imobiliară din Timișoara oferă două spații locative la preț maximal.


În orașul din vestul țării, proprietarul unui penthouse tip duplex nou construit solicită pentru acesta o sumă de 330.000 de euro. Apartamentul are patru camere și o suprafață utilă de 220 de metri pătrați, la care se adaugă două terase cu o suprafață cumulată de 170 de metri pătrați. Imobilul se vinde complet mobilat și utilat, iar în prețul de achiziție sunt incluse și două locuri de parcare subterane.

În apropiere de centrul istoric al orașului, un proprietar e gata să renunțe la apartamentul său cu cinci camere pentru suma de 300.000 de euro. Apartamentul este într-o clădire ridicată înainte de 1990. Proprietatea are 178 de metri pătrați, este recent renovată, cu materiale de cea mai înaltă clasă, și dispune de un loc de parcare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.