Incendiu la fabrica de cauciucuri Continental din Timişoara UPDATE Care a fost...

Incendiu la fabrica de cauciucuri Continental din Timişoara UPDATE Care a fost cauza

1
DISTRIBUIȚI

incendiu continental

Un incendiu a izbucnit, în această seară, în jurul orei 23, la fabrica de cauciucuri Continental Automotive de la marginea Timişoarei.


Conform primelor informaţii, pompierii militari au intrat în stare de alertă după ce s-a primit un apel la 112 prin care se anunţa că a luat foc un utilaj de amestecare a cauciucului crud. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de la ISU Banat, echipaje de Poliţie, dar şi mai multe ambulanţe. Nu sunt victime şi nici pericol de extindere a incendiului, dar fumul şi mirosul de cauciuc ars gros au acoperit zona din apropierea fabricii Continental.

UPDATE Muncitorii au fost imediat evacuaţi din secţia unde s-a produs incidentul.  Reprezentanţii ISU Timiş au declarat că incendiul a pornit de la un scurt circuit produs la utilajul de amestecare a cauciucului crud.

1 COMENTARIU

  1. Ce minunat era daca ar fi ars tot Continentalul din temelii impreuna cu nenorocitii de politicieni si functionari ai admin. afiliati politic care sustin un astfel de centru de gazare a populatiei. Mai rau ca lagarele naziste. HUOOOOO!!!!!
    !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.