Gara de Nord, din nou în vizorul autorităţilor locale. Ce nereguli a...

Gara de Nord, din nou în vizorul autorităţilor locale. Ce nereguli a descoperit viceprimarul Traian Stoia în zonă

1
DISTRIBUIȚI

un angajat al cfr in gara de nord din timisoara01

Lista de nereguli de la Gara de Nord din Timişoara pare să fie nesfărşită. După ce edilul şef Nicolae Robu a efectuat o vizită în gară pentru a face inventarul problemelor,


Ce amenzi au fost date" href="http://www.pressalert.ro/2014/03/politia-locala-timisoara-din-nou-control-la-gara-de-nord-ce-amenzi-au-aplicat/" target="_blank">poliţia locală a efectuat controale
şi a somat comercianţii şi CFR-ul să intre în legalitate.

Ei bine, deşi cei de la CFR spun că s-au pus pe treabă, la fel ca şi comercianţii, drumul înspre gară arată deplorabil. Viceprimarul Traian Stoia a arătat în cadrul unei conferinţe de presă imagini cu garduri de beton acoperite cu tablă şi poze din staţia RATT din faţa gării, acolo unde chioşcurile sunt multicolore.

Viceprimarul a spus că „după gară veţi constata aceeaşi dezordine, toate aceste locuri nu arată ca într-un oraş care doreşte să devină Capitală Culturală Europeană. În interiorul curţii care este prorietate CFR lucrurile nu pot continua în maniera în care arată în perioada actuală, existenţa unor haite de câini si altele”.

Nici la autogara situaţia nu e mai roz. Stoia spune că „între autogară și gară sunt două spălătorii. Nu ştiu în ce măsură sunt autorizate de municipalitate, din datele pe care le am eu de la domnul Cojocari nu sunt”. Vicele promite că va cere poliţiei lcoale să ia măsuri urgente pentru intrarea în legalitate. Vineri, poliţia locală a anunţat că a aplicat amenzi în Gara de Nord ca urmare a nerespectării sarcinilor trasate odată cu vizita lui Robu .

1 COMENTARIU

  1. Ca la tigani….o gramada de chioscuri de ziare, de parca nu toti vand aceleasi ziare si porcarii, 1000 de gherete de hamburger si alte porcarii care arata jenant, JENANT domnilor si lipsa de igienaprecum si amplasamentul ordinar atrage de la sine doar sobolani, aurolaci si toti borfasii si hotii…pt. ca de asa natura arata acea zona si cartierul, inghesuit tot si jegos. Sa nu uitam ca o gara este poarta de intrare pt. turisti si straini….faina ” OGLINDA” , inca de la intrare…asa arata o gara de Capitala Europeana? Ma indoiesc. mai daramati chioscurile alea de hamburgeri si ziare si faceti ceva aspectuos si curat care sa serveasca cu adevarat OAMENILOR , nu altor categorii…Pacat , ca acolo am copilarit si tot mai rau arata, nimic progres! REGRES !!! Arata mai bine inainte de al 2-lea razboi mondial . MULT MAI BINE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.