Inconştienţă dusă la extrem. O şoferiţă din Timişoara a parcat în mijlocul...

Inconştienţă dusă la extrem. O şoferiţă din Timişoara a parcat în mijlocul intersecţiei şi a blocat circulaţia tramvaielor

7
DISTRIBUIȚI

blocaj 2

Circulația tramvaielor  a fost blocată minute în șir, astăzi, în zona Piața 700 din Timișoara.


O femeie și-a parcat  mașina, un Volkswagen Polo de culoare roșie, înmatriculat cu numărul TM 43 COR, atât de aproape de liniile de tramvai încât acestea nu puteau trece fără să o lovească. Prin urmare, tramvaiele care circulau pe liniile 4 și 6 nu au mai putut trece. Ele nu puteau vira de pe strada Constantin Brediceanu pe strada Iosif Nemoianu, fără să acroşeze maşina parcată neregulamentar.

Călătorii au sunat la Poliția Locală, iar un echipaj, aflat în zonă, i-a lăsat femeii în parbriz o amendă în valoare de 255 lei și a chemat un echipaj de tractări care să ridice mașina. Între timp RATT a fost nevoit să devieze circulația tramvaielor 6 către Piața Libertății. După un timp, șoferița a revenit la mașină, și a plecat, urmând să își plătească amenda pentru parcarea neregulamentară. (Sursă foto: Ramona Băluțescu)

7 COMENTARII

  1. Da ce dracu cauta tramvaiul pe acolo?
    Cine a pus liniile alea de tramvai sa treaca pe acolo, fix acolo unde parcheaza ea? Ia uite domne’!
    Sa ocoleasca ce nu are suficiente linii pe unde sa ocoleasca? Fereste-ne doamne de… de restul ne vom descurca.

    Asta pentru ca, rosu si din cauza ca-i mic. Locul de parcare.

  2. hai sa fie amenda 10.000 lei si fara permis 5 ani. oare mai parcheaza asa vreodata? sau ala care a depasit si a omorat biciclistul de pe contrasens…fara permis pe viata, 25 de ani puscarie cu munca ptr a-si acoperi cheltuielile si daca nu sa moara de foame! si tot asa…doar asa se mai poate face curatenie in tara asta.

  3. Asta nu este o soferita ! Este o nesimtita, care se comporta exact cum ii este caracterul. Daca analizati ocupatia si statutul social al „D-nei”, cu siguranta ca veti constatat ca aveti de-a face cu o oportunista, al carei caracter este dicatat de contul bancar si de tupeul parvenitului, care inregistreaza o lunga si mizerabila pauza culturala si morala. E la moda !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.