Interlopul Jean Sorin Crihan, executat în plină zi, într-o piaţă din Italia,...

Interlopul Jean Sorin Crihan, executat în plină zi, într-o piaţă din Italia, cu două focuri de pistol. În ce stare este victima

10
DISTRIBUIȚI

Agguato Rivoltella 01

Interlopul timişorean Jean Sorin Crihan a fost împuşcat, ieri, cu două focuri de pistol, în plină zi, într-o piaţă din localitate  Desenzano del Garda de lângă Brescia. Atacatorul, îmbrăcat cu un tricou de culoare închisă şi glugă pe cap, l-a aşteptat pe Crihan la barul unde acesta obişnuia să vină. După ce a băut o Coca Cola, suspectul a plecat apoi spre locuinţa acestuia, dar a ratat scara, un vecin întrebându-l pe cine caută.


Atacatorul a plecat mai departe fără să spună vreun cuvânt. S-a întâlnit pe drum cu Crihan, a scos pistolul şi a tras trei focuri spre el, două împuşcături nimerindu-l. Gloanţele i-au provocat răni în piept, umăr şi axilă.

Victima s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, iar atacatorul a dispărut la volanul unui minivan de culoare închisă, care a fost parcat în apropiere. Conform bresciatoday.it, viaţa victimei nu este în pericol, carabinierii izolând zona şi adunând probe. Criminaliştii au ridicat probe ADN de pe sticla de Coca Cola, încercând să stabilească identitatea atacatorului. De asemenea, sunt studiate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Arma folosită în atac a fost un pistol calibrul 7,65 mm. Crihan a fost audiat de poliţiştii italieni la spitalul din Brescia, unde a fost transportat după ce a fost împuşcat

Jean Crihan a fost implicat în scandalul cu liderul interlop Sorin Udrea de la barul Lepa Brena, după acest incident urmând bătaia de la barul Ibiza,  Tudor Stoiţi a ajuns cu o sabie înfiptă-n umăr la spital după o bătaie cu fraţii Gazibara în barul Ibiza. Mama lui Crihan , Tamara Olteanu, a fost audiată în dosarul de crimă organizată al grupării Udrea, schimbându-şi radical declaraţiile. 

sursa foto http://www.bresciatoday.it/

10 COMENTARII

  1. pai cate droguri cara asta din italia din romania… timisoara era impanzita de ele…de cate ori l-a protejat bcco timisoara ca dadea informatii despre hotii din oras…si el cara cu kilogramele, ca in filmele cu stan si bran…eh, si cate o masa la fomistii de politai, vai mama lor :)))))

    • topoare123…il cam aperi pe udrea…ce lagaturi ai tu cu el?…si tu stii sa fuxx? am auzit ca nu prea…ca ai fost la prostituate si de mort de beat ce era nu ti-ai putut incarca „arma”…au ras de tine 3 zile…cu ghiozdanu ala pe care il ai in fata nu cred ca poti sa bati pe cineva „pe interval sau unu la unu”…insa fac pariu ca daca iti mai aduni vreo zece „tovarasi” o sa reusesti…ca asa „facurati” toti pana nu de mult…unu la unu faceati caca in pantaloni…

  2. Asa se intampla cand uii care merg cateva zile la sala si mananca de 3 ore pana-n pranz…nu-si mai incap in piele si daca te vede mai micut…nu mai pot de smecheri! Respect pt auto, rezolva ce nu a reusit militia „prietenii lui” :). Clar nu l-a gaurit nimeni din greseala sau fara sa merite. Unchiul sta la panda. Eu nu inteleg ce au ei in cap cand se duc in occident, x confunda occidentul cu „lepa-brena” …un sfat de la mine, care aveti istoric…mergetI in holiday pe malul timisului sau la canalul betonat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.