Riveranii primesc taloane pentru parcare gratuită pe străzile din Unirii. De când...

Riveranii primesc taloane pentru parcare gratuită pe străzile din Unirii. De când se dau amenzi pentru şoferii care parchează ilegal

0
DISTRIBUIȚI

vicariatul sarbesc piata uniriiLucrările de reabilitare a centrului istoric dau mari bătăi de cap şoferilor din urbea de pe Bega. Recent, parcarea amenajată temporar în Piaţa Unirii a fost şi ea închisă. Pentru a nu exista sancţiuni sau probleme, Primăria Timişoara face noi precizări cu privire la măsurile care se impun în zonă. Vinerea trecută, Comisia de Circulaţie a decis, la propunerea primarului Nicolae Robu, ca riveranii din Unirii să poată parca pe şapte străzi pe partea dreaptă. Vorbim despre străzile: Gheorghe Lazăr, pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Dima şi V. Alecsandri, E.Ungureanu pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Lazăr şi Gheorghe Dima,E. Grigorescu pe tronsonul cuprins între străzile V. Alecsandri şi Gheorghe Dima, Regimentul 5 Vânători pe tronsonul cuprins între Oituz şi Piaţa Unirii, Matei Corvin pe tronsonul cuprins între Oituz şi Piaţa Unirii, G.


Coşbuc pe tronsonul cuprins între străzile Matei Corvin şi Piaţa Ţepeş Vodă, Paul Chinezu pe tronsonul cuprins între străzile G. Coşbuc şi Oituz.

La finele acestei săptămâni, municipalitatea a informat că “zonele care sunt destinate exclusiv pentru parcarea de către riverani sunt marcate cu semnalizarea corespunzătoare, iar aplicarea măsurilor ce decurg din această decizie revine Poliţiei Locale. În zilele următoare, reprezentanţii Poliţiei Locale vor înmâna locuitorilor din zonă taloane gratuite de parcare. Cei care nu sunt găsiţi acasă, sunt rugaţi să se prezinte la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, bd. CD Loga nr 1., camera 12, începând de luni, 24 martie 2014, cu un document de identitate valabil, pentru a primi taloane pentru parcare gratuită. După finalizarea acţiunii de înmânare a taloanelor, se vor aplica sancţiuni celor care parchează pe locurile speciale pentru riverani, dacă nu au talonul de parcare gratuită”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.