Subprefectul Liliana Oneţ a trimis controale pe toate şantierele din oraş, pentru...

Subprefectul Liliana Oneţ a trimis controale pe toate şantierele din oraş, pentru a afla cine depozitează ilegal deşeurile. Ce măsuri va lua CJT

1
DISTRIBUIȚI

Pe şantierul de la benzinăria Lukoil se lucrează la foc continuu Foto  Adrian PîclişanPoluarea cu deşeuri din construţii, o mare problemă în urbea de pe Bega.


Săptămâna trecută a curs cu ştiri legate de faptul că nivelul de poluare din Timişoara a crescut la toate punctele de măsurare. Nu numai asta, dar primarul de la Moşniţa Nouă a făcut public faptul că CCF a aruncat în comună deşeuri rezultate din construcţii. Problema comună a fost identificată de subprefectul Liliana Oneţ care a comandat controale la toate şantierele din oraş. În mod normal, de  gestionarea deşeurilor pe raza judeţului se ocupă Consiliul Judeţean Timiş, Călin Dobra, vicepreşedintele CJT, care spune că „sunt discuţii cu toate instituţiile abilitate cu Agenţia de Mediu,  Garda de Mediu, Apele Române, pentru a  găsi o variantă prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri unde sunt participante toate primăriile. Abandondarea materialelor de construcţii pe domeniul public este o problemă ridicată la nivelul judeţului, iar Ghizela nu are posibilitatea să preia aceste deşeuri. Există posibilitatea de a crea nişte platforme speciale se pot achiziţiona nişte conacsoare şi deşeurile pot fi, astfel, exploatate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.