Surpriză pentru amatorii de muzică electronică. DJ Cezar vine la Timişoara

Surpriză pentru amatorii de muzică electronică. DJ Cezar vine la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

cezar

Amatorii de muzici electronice au parte de un eveniment deosebit care îl va readuce în oraşul nostru pe Cezar, un DJ român binecunoscut pentru apariţiile sale în întreaga lume, evenimentul fiind primul party pus la cale de cei de la Soul Has 21 Grams.

Petrecerea care va avea loc sâmbătă 15 martie în D’arc The Bar va debuta la ora 22.00 şi îi va mai avea la pupitrul tehnic pe invitaţii Incolor şi MRK.


Aflându-se pentru a şasea oară printre capetele de afiş la Sunwaves, El Cezere este unul dintre deschizătorii de drumuri ai noului val. Premiat pentru cel mai bun set românesc în 2008, seturile lui inovative sunt pe cât de energetice pe atât de profunde, reprezentând puntea dintre nou şi vechi; minimal, techno sau house, fiind determinate doar de inspiraţia de moment. În 2009 şi-a dedicat timpul aproape în exclusivitate proiectului Afumaţi, sau mixând alături de Prâslea, Kozo, Rhadoo, Dan Andrei, Raresh, Petre Inspirescu sau Sebo. 2010 l-a găsit pe El Cezere mixând în Skykitchen/Vienna, Robert Johnson/Frankfurt, Rex/Paris, Midi/Cluj sau Kristal/Bucureşti, pentru Circoloco şi pregătind primul release al Afumaţi, la label-ul lui Kanzyani, Jesus Loved You. Biletele pentru această petrecere costă 20 lei până la ora 1 şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.