Trei infracțiuni în una: un bărbat fără carnet, care transporta cu maşina...

Trei infracțiuni în una: un bărbat fără carnet, care transporta cu maşina sârmă de gard furată, a fugit de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI

politia-rutiera

Un bărbat fără carnet de conducere care transporta cu maşina sârmă de gard furată a fost urmărit de poliţişti cu autoturismul, fiind prins, atât el cât şi complicele lui, pe un câmp, după ce au abandonat maşina şi au încercat să fugă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au depistat pe un drum judeţean de pe raza satului Dumeşti un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie, a întors autoturismul cu intenţia de a se sustrage controlului.

„Autoturismul suspect a fost urmărit circa 300 de metri, după care ocupanţii au abandonat maşina, încercând să fugă.


În urma controlului, poliţiştii au găsit în portbagajul autoturismului şi pe bancheta din spate a mai multe bucăţi de plasă de gard, cu privire la care s-a stabilit, în urma cercetărilor, că provin de la două panouri de gard ce au fost sustrase de la un imobil nelocuit din satul Dumeşti, comuna Vorţa. De asemenea, poliţiştii i-au identificat şi pe prezumtivii autori ai furtului, care au încercat să fugă, la vederea poliţiştilor. Aceştia sunt doi suspecţi din comuna Ilia, în vârstă de 18 şi respectiv 30 de ani, care sunt cercetaţi, în prezent, în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

De asemenea, s-a stabilit că suspectul în vârstă de 30 de ani a condus autoturismul, deşi nu poseda permis de conducere, motiv pentru care va fi cercetat penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.