Valentin Moldovan va lupta pentru un loc în Parlamentul European. Ce spune...

Valentin Moldovan va lupta pentru un loc în Parlamentul European. Ce spune despre alianţa PNŢCD – PNL

0
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1_bun

Este oficial: şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, va candida la alelegerile europarlamentare din acest an.

Acesta a spus astăzi că „la şedinţa comitetului naţional de conducere PNŢCD s-a hotărât prin vot că se va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare.


Termenul pentru alianţe a fost depăşit de ieri, am făcut tot ce ne-a stat în puţinţă pentru a găsi o soluţie de coaliţie a dreptei. Am solicitat permanent să stăm la o masă comună şi să găsim o formulă care să se opună USL. Ne vedem mai departe de drumul nostru, avem încredere că vom reuşi să depăşim pragul electoral de 5%. Suntem în plină campanie de colectare a celor 200.000 de semnături pentru depunerea listelor la Autoritatea Electorală. Fiecare doreşte să îşi arate forţa, dar această dezbinare a dreptei duce la întărirea stângii”.

Şeful tărăniştilor din Timiş a comentat şi legat de ruperea USL. „PNŢCD declară că nu vom avea o colaborare politică în opoziţie cu PNL, domnul Antonescu trebuie să răspună pentru că a adus la putere mafia şi a dovedit că nu dă doi bani pe lege şi pe justiţie. Noi considerăm că PNL nu poate fi numit partid de opoziţie, ci un partid care a fugit de reponsabilitate din cauza obsesiei pentru putere a lui Antonescu”, a spus Valentin Molodvan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.