5.000 de timișoreni s-au plimbat cu bicicleta în cadrul Pedalării de Primăvară....

5.000 de timișoreni s-au plimbat cu bicicleta în cadrul Pedalării de Primăvară. Ce surpriză i-a pregătit un biciclist prietenei sale FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>verde07_resizePedalarea de Primăvară, care a dat astăzi startul plimbărilor marca “Verde pentru Biciclete”, s-a bucurat de un real succes. Cel puțin 5.000 de iubitori ai mersului pe două roți s-au strâns în parcarea Timco de pe Calea Circumvalațiunii, de unde au plecat la plimbare prin oraș pe bicicletă, în jurul orei 11.00.

Așa cum au anunțat organizatorii, în această săptămână, timișorenii au avut parte, înainte de a pleca la plimbare, de câteva minute de exerciții, iar bicicliștii au putut să se înscrie la o tombolă pentru a câștiga abonamente de fitness.

Totuși, niciun participant la Pedalarea de Primăvară nu a agățat lacăte de bicicleta VpB, în mod simbol, pentru a-și arăta dragostea față de mersul pe bicicletă. “Ne-am așteptat să participe cel puțin 3.000 de bicicliști, dar au venit 5.000. Am distribuit 900 de baloane și nu se văd în mulțime”, ne-a spus Romina Faur, coordonatorul mișcării “Verde pentru Biciclete”.

Ca de obicei, bicicliștii au primit numere verzi, dar și stickere “Și eu susțin Verde pentru Biciclete”. Bicicliștii au parcurs următorul traseu: Calea Circumvalațiunii – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Gheorghe Dima – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Simion Bărnuțiu – Calea Dorobanților – Strada Andrei Șaguna – Strada Baba Dochia – Strada Ștefan Octavian Iosif – Strada Ștefan Cel Mare -Calea Stan Vidrighin – Bulevardul Iosif Bulbuca – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Drubeta – Strada Independenței  – Bulevardul Mihai Viteazu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bd. Republicii – Calea Circumvalațiunii – Timco.

La finalul plimbării, unul dintre bicicliști s-a gândit să îi facă o surpriză iubitei sale și a cerut-o în căsătorie în fața participanților. Așa cum s-a așteptat iubitul ei, aceasta a spus „Da”.

Foto: Adrian Pîclișan

2 COMENTARII

  1. Foarte frumos !!!…Insa…organizarea si politia puteau fi mai atenti…si anume…trecand pe Bul.Take Ionescu,la un moment dat a aparut o masina a politiei care mergea la o interventie,probabil accident in acelasi sens cu participantii la pedalare urmata la cateva minute de o ambulanta; participantii n’au fost avertizati printr’o porta voce sau ceva ci doar de semnalele masinilor…multi abia s’au dat la o parte, masinile mergand cu 20 la ora probabil si abia in dreptul Sediului Politiei au putut trece pe contrasens! Nu era mai usor daca erau preveniti de la TIMCO participantii ce trebuie sa faca si mai usor daca s’ar fi deplasat pe o singura banda iar banda de langa squar sa ramana libera ocupata de masina politiei in spate si in fata coloanei?! E vorba poate de viata cuiva in asemenea momente,poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.