Implant pentru Refuz strânge fonduri pentru noul album. Ce beneficii pot avea...

Implant pentru Refuz strânge fonduri pentru noul album. Ce beneficii pot avea cei care contribuie

1
DISTRIBUIȚI

implantpentrurefuz

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc trupa Implant pentru Refuz au iniţiat campania de strângere de fonduri pentru albumul Cartography, în urma căreia speră să strângă 6.000 de euro până în data de 31 mai.

„A trecut ceva timp de când am fost ultima dată într-un studio de înregistrări, am redescoperit acea emoție și agitație care te cuprinde; cum ajungi acasă după o zi de înregistrări și mintea îți este tot acolo și aștepți cu nerăbdare următoarea zi. După o perioadă lungă de reconsolidare, de scris, de rescris, de compus și cântat împreună, avem în față viziunea noului album, îi simțim forma, marginile, culoarea și așteptam cu nerăbdare să-l vedem întreg, șlefuit și să-l împărțim cu voi. Independenți de o casă de discuri și fără limite în creație, ne-am gândit la această colaborare directă – o chemare la arme; să facem împreună acest album.


Avem acum oportunitatea de a crea acest material cu voi, oamenii care cred în noi, care ne-ați susținut de-a lungul timpului și care ne-ați inspirat să mergem mai departe. Noi am crescut ascultând hard-rock, punk, hard-core, metal și vrem să incurajăm această scenă aflată în continuă dezvoltare. Când totul în jur converge spre forme comerciale de muzică, noi rezistăm. Alături de noi rezistă multe trupe care evită compromisul și un public dornic să descopere astfel de experiențe“, spune mesajul formaţiei.

În funcţie de suma donată, fanii IPR vor avea parte de o serie de cadouri din partea formaţiei. Cei care donează suma de 5 euro vor putea descărca albumul cu o săptămână înainte de lansare, plus un wallpaper la alegere cu trupa. Cei care optează să primească un CD semnat de toţi membrii trupei sunt încurajaţi să doneze zece euro, iar pentru suma de 25 de euro melomanii vor intra în posesia unui vinil cu noul album, programat să apară în luna octombrie a acestui an. Cei care îşi doresc să aapră în videoclipul unei piese de pe albumul Cartography vor scoate din buzunar suma de 250 de euro, iar fanii care îşi doresc un concert al formaţiei într-o locaţie aleasă de ei sunt invitaţi să doneze 1500 de euro. Alte informaţii despre această campanie se găsesc la adresa http://www.we-are-here.ro/p/cartography-ipr

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.