Sălciile de pe malurile Begăi, măcelărite de primărie. Ce vrea un consilier...

Sălciile de pe malurile Begăi, măcelărite de primărie. Ce vrea un consilier PDL să afle

0
DISTRIBUIȚI

salcie

Proiectul de reabilitare a malurilor Begăi, atacat pe Facebook de opoziţia locală. Consilierul local al PDL Timiş, Ştefan Sandu, a postat pe pagina sa de pe reţeaua de socializare următorul text. „Constat cu tristețe că în continuare prostia, ignoranța și dezinteresul afectează acest oraș. Proiectul de reabilitare a malurilor canalului Bega, proiect renumit deja pentru aleile pitice și soluții tehnice nepotrivite, duce și la distrugerea uneia dintre cele mai pitorești zone ale orașului, prin tăierea sălciilor de pe maluri. În prima poză să vede cum arată zonă înainte de intervenție și mai jos aspectul actual, când încă lucrările nu sunt finalizate. Cer primarului o intervenție de urgență, urmată de măsuri împotrivă celor ce au contribuit la acest dezastru.


Timișoara nu poate să fie terenul de joacă pentru toți incompetenții! Și vreau să îi știm cu nume și prenume, pentru că aceste persoane să nu mai aibă loc să se exprime în acest oraș”.

salcie1Proiectul cu valoare de 25 de milioane de lei se execută din fonduri europene. Lucrările prevăd reabilitarea trotuarelor, amenajarea de alei şi piste pentru biciclişti, nouă puncte de inchiriere biciclete, tot atâtea staţii de vaporetto, scaune pentru pescari şi înlocuitrea mobilierului urban. Nici dotările pentru petrecerea timpului liber nu vor lipsi. Pe malurile Begăi vor fi amenajate plaje cu nisip, iar pe Bega terase plutitoare.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.