Ce spune fostul primar Gheorghe Ciuhandu despre MAFIA imobiliară țigănească, greaua moștenire...

Ce spune fostul primar Gheorghe Ciuhandu despre MAFIA imobiliară țigănească, greaua moștenire pe care a lăsat-o Timișoarei VIDEO

10
DISTRIBUIȚI

CIUHANDU LA PRESSALERT LIVE01.JPG04_resizeUn subiect de maximă importanţă pentru urbea de pe Bega a fost discutat în această seară de fostul primar Gheorghe Ciuhandu, care, prezent în studioul HDV, la emisiunea PRESALERT LIVE, a oferit detalii despre acţiunile sale de stopare a retrocedărilor către mafia imobiliară ţigănească. “Eu, când am intrat în primărie în ’96, la nivelul primăriei existau deja 37 de case ţigăneşti şi în primărie se dăduseră 19 procese verbale de contravenţie, nu exista niciun fel de demolare, niciun fel de acţiune întreprinsă. Pentru a preveni, am adoptat ca primă urgenţă regulamentul urbanistic pentru zona Cetate care a căutat să prevină acest gen de situaţii şi am intentat procese căutând să îi demolez. Cred că sunt poate unicul primar din ţară care am demolat total sau parţial un număr de astfel de nouă clădiri, cu circul de rigoare, în condițiile în care eram acuzat de rasism și în condițiile în care eu nu controlam Procuratură, Fisc sau Poliție”. Mai mult fostul edil spune că a fost singura autoritate din plan local care a luptat împotriva vânzării către ţigani.

Legat de corpul de control al premierului Ponta, Ciuhandu e deschis şi spune că „mă bucur că au venit să ia dosarele să le analizeze.


Eu, retrocedările pe care le-am făcut, le-am făcut cinstit”. Cu privire la corupţia din primărie, Ciuhandu s-a ferit să facă mărturisiri şi a spus că „dacă există astfel de situaţii, oamenii ăştia trebuie acţionaţi în instanţă”. Mai mult, fostul primar a spus că a fost ameninţat la telefon, dar că nu a făcut plângere cum i-a cerut un procuror, iar autorităţile nu s-au sesizat din oficiu. Întrebat dacă nu se teme că va intra în istorie cu faima de conducător sub care clădirile Timişoarei au ajuns pe mâna ţiganilor, Ciuhandu a explicat că atragerea de bani, eradicarea şomajului şi modernizarea infrastructurii vor fi realizările pentru care amintirea sa va dăinui mereu. „Cred că în istorie o să intru cu faptul că am eradicat șomajul în acest oraș. De asemenea, o să intru prin faptul că am demarat cele mai mari lucrări de infrastructură, de după război. Cred că am să intru, apoi, prin aceste proiecte care s-au făcut și prin atragerea de bani”, a concluzionat Ciuhandu.

Foto: Adrian Pîclișan

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

10 COMENTARII

 1. DOMNULE ESTI UN MARE PARSIV PE TIMPUL TAU SA-U CUMPARAT VILELE DIN CENTRUL ORASULUI. AI FOST SESIZAT DE ATROCITATILE PE CARE LE FAC TIGANI CU BATRINI IN CASELE IN CARE VOR SA INTRE SI NU AT-I LUAT NICI O MASURA ,SESIZARILE DIN STR.V. MAGEARU 6 A UNDE TIGANI AU MALTRATAT O FAMILIE ,SI STIATI FOARTE BINE ,IA LASAT FARA CALDURA SI LUMINA ,LEA TAIAT APA , SI TOATE ACESTEA SA STIUT DE PRIMARIE SI DE TINE PERSONAL, NU ATI FACUT NIMIC DECIT PENTRU TIGANI ,NU VA INTERESAT CA NICI MACAR NU SUNT DIN JUDET NUMAI SA PRIMITI VOTURI CHIAR EI SPUNEAU,NU MAI APARETI CA NE FACETI NUMAI SCIRBA SI AMINTIRI URITE

 2. spune ca in Germania lucruri ca ele de la noi nu se intampla. Normal, aici se refera si la cate le-ai dat tiganilor?Ce spun nemtii despre ce ai facut in primarie legat de tigani, toate informatiile legate de case de unde le aveau?Din PRIMARIE.

 3. Vorbeste de securisto-comunisti si de investitii;apoi de milionari de carton si tepe imobiliare,.Aici se refera si la fratii Cristescu care au ingropat toata mica industrie din Timisoara?

  • pai cum sa aiba bai, ca erau partasi. de unde crezi ca si-o facut case in germania si austria??????????????????????
   iel, cojocari si miut spera ca scapa pe faptul ca u dat si vandut ilegal peste 400 de case la legea 1121995 unei armate de judecatori procurori politisti si sefi din partide. da’ acu se sparge buba si vedeti voi ce circ o sa fie. o sa-i duca la audieri cu elicopterele mai.

 4. ciuhandu cu toti barbosii lui din primarie si cu miut,au facilitate toate tranzactiile facute de „neamurile”lor,au umplut toata zona central cu tigani,pe cascaval,RUSINE SA VA FIE SPAGARI NENOROCITI!!! Crezi ca vii dupa cativa ani si gata esti curat,crezi ca noi timisorenii am uitat tot ce ai facut cu orasul asta si nu trebuia sa faci,tot ce nu ai facut si erai obligat sa faci,esti cam rosu la fata si la nas, nea ciuhi,vezi-ti de batranetile tale si nu ne mai rascoli memoria,vezi-ti de proprietatile din Viena si de parcul fotovoltaic.Ai ramas in memoria timisorenilor si o sa ramai in istoria orasului ca „voievodul tiganilor”,nu te mai amagi degeaba,bay ma!

 5. nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i pute….
  asa o batalie a dat cu mafia imobiliara incat clanul carpaci detine vreo 130 de cladiri in Timisoara….ar trebui sa-i intrebe pe cei de la urbanism, in frunte cu mihut cum s-a ajuns de la 37 cladiri la 130??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.