PERCHEZIȚII la o filială a companiei de asigurări OMNIASIG din vestul țării....

PERCHEZIȚII la o filială a companiei de asigurări OMNIASIG din vestul țării. Ce nereguli au vizat procurorii

1
DISTRIBUIȚI

omniasig cotidianul_ro

Procurori Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au efectuat astăzi, percheziţii în 49 de locaţii din ţară, între care şi Reşiţa, la sucursalele unei societăţi de asigurare. Sunt vizaţi mai mulţi angajaţi ai companiei, care sunt suspectaţi de abuz în serviciu şi fals intelectual, conform Radio Reșița.


Sediul Societăţii Omniasig din centrul Reşiţei a fost percheziţionat de procurorii de la secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Timp de mai bine de șase ore, aceştia au verificat cu atenţie toate documentele firmei de asigurări. Anchetatorii au încuiat uşa de la intrare, dar jurnaliștii au putut observa prin geam cum aceştia căutau cu atenţie probe incriminatorii,  pentru că există suspiciuni că mai multe persoane din cadrul firmei ar fi săvârşit infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual. Angajaţii societăţii de asigurări nu au vrut să comenteze. Dacă aceste acuzaţii se vor dovedi a fi reale, vinovaţii riscă ani buni de închisoare, mai scrie sursa citată.

 

1 COMENTARIU

  1. nimic nou sub soare.
    pentru ca aceeasi metoda se practica de ani de zile si la ASIROM. de asta data cu politele RCA. in fapt societatile de brokeraj „agreate” incaseaza bani de la asigurati elibereaza polite (evident fara efect) intarziind cu lunile sau nevirand de loc respectivii bani in conturile asiguratorului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.