Un tânăr a ATACAT o femeie de 63 de ani, în plină...

Un tânăr a ATACAT o femeie de 63 de ani, în plină stradă, și a încercat să o violeze. Cum a scăpat victima din mâinile agresorului

5
DISTRIBUIȚI

violenta1371105140-1376812166

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat pentru tentativă de viol şi tâlhărie după ce a încercat să violeze o femeie de 63 de ani şi pentru că acesta s-a opus a lovit-o şi i-a furat geanta şi plasa.


Agresorul şi-a suprins victima în timpul nopţii pe o alee întunecată dintre strada Carpaţi şi strada Liliacului şi a lovit-o încercând să o imobilizeze. Strigătele disperate ale femeii au fost auzite de locatara unui bloc din apropiere care a chemat poliţia. Pentru că femeia s-a luptat din răsputeri cu agresorul acesta a lovit-o de mai multe ori şi, pentru că nu a reuşit să întreţină relaţii sexuale cu ea, i-a furat poşeta şi plasa.

Poliţiştii l-au prins la câteva străzi distanţă şi l-au reținut pentru o perioada de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol. Ulterior Judecătoria Deva a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Bărbatul se află acum în de Reţinere și Arest Preventiv al IPJ Hunedoara, iar poliţiştii continuă cercetările.

 

 

5 COMENTARII

    • ba tampitule, in fond tanarul vroia sa-i face o placere lu’ baba. ca aia sigur no mai avut parte de zeci de ani de o P*LA ca lumia . atunci di ce sa fie legat betu copil . in fond baba trebuia sa-i dia ceaua bani din pensie. ca ala io fekut placere si io dat la buci. comprende???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.