Noi șantiere pe străzile Timișoarei. Ce lucrări de amploare vor fi demarate...

Noi șantiere pe străzile Timișoarei. Ce lucrări de amploare vor fi demarate în următoarea perioadă

0
DISTRIBUIȚI

santierAquatim anunţă noi lucrări în Timişoara la sistemul de canalizare, în cadrul unui proiect cu o valoare ce trece de 118 milioane de euro.

În perioada imediat următoare vor încxepe lucări de reabilitare şi înlocuiri ale sistemului de canalizare de pe strada Atomului și de pe strada Versului. Pe strada Atomului lucrările încep de astăzi şi se vor derula pe parcursul a două luni, circulaţia rutieră va fi închisă pe porţiunea cuprinsă între strada Recoltei şi Intrarea Neptun, n timp ce pe strada Versului: lucrările vor începe în data de 10 iunie şi se vor derula în mai multe etape.
În prima etapă, circulaţia rutieră va fi închisă pe toată strada timp de trei luni.

”Aceste reabilitări erau necesare datorită vechimii mari a sistemului de canalizare din zonele menţionate.


Astfel că sistemul se colmata foarte des şi, datorită intrării sub presiune, ducea la numeroase refulări ale apei uzate menajere în subsoluri”, a declarat Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Lucrările fac parte din Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.