Pericolele Banatului Montan: un bătrân a fost ucis de o căruță și...

Pericolele Banatului Montan: un bătrân a fost ucis de o căruță și un bărbat a fost grav rănit, într-un alt eveniment produs în aceeași zonă. Cum s-au petrecut accidentele

0
DISTRIBUIȚI

caruta1

 

Ziua de ieri a fost una neagră în zona localității Bozovici din Caraș-Severin, unde s-au produs două accidente grave, în locuri despărțite de doar câțiva kilometri, accidente soldate cu un mort și un rănit.

Polițiștii de la Secţia nr. 6 de Poliţie Rurală Bozovici au fost sesizați prin apel la 112 că la intrarea în comuna Dalboșeț, lângă un râu, un bărbat este prins sub o căruță.


Echipa deplasată la faţa locului a constatat din primele cercetări că în timp ce V.D., în vârstă de 74 ani, se întorcea cu căruţa de pe câmp, în apropierea unui râu a încercat să întoarcă vehiculul însă calul s-a speriat şi a răsturnat căruţa, bărbatul fiind prins sub ea. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului. În cauză nu există suspiciuni de omor, însă în urma necropsiei se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului.

Un alt accident, produs pe un drum forestier de pe raza localității Bozovici s-a soltat cu rănirea gravă unui pasager. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat, din primele verificări, că în timp ce J.I., în vârstă de 44 ani, conducea un autoturism, pe un sector de drum în rampă, a derapat şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui pasager în vârstă de 25 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale şi ulterior la Timişoara.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.