Primarul Nicolae Robu continuă războiul pe internet. Ce cuvinte grele are la...

Primarul Nicolae Robu continuă războiul pe internet. Ce cuvinte grele are la adresa șefului PSD Timișoara și a fraților Cristescu

5
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Prin intermediul unei postări pe Facebook primarul Nicolae Robu, aflat încă pe meleaguri asiatice, sare din nou la gâtul lui Grindeanu. După ce îl numeşte om de o joasă speţă, Robu anunţă că „îmi asum blocarea unor zone ale orașului, inclusiv puncte extrem de importante precum Michelangelo, dar trebuie știut -și sunt convins că timișorenii știu- că prin această «blocare» eu am adus Timișoarei aproape 100 milioane euro, care ar fi fost pierduți dacă eu aș fi cedat în față populismului PSD și a presiunilor celor care mă critică pt că am deschis peste 100 de șantiere”.

Primarul închiere apoteotic: „Timișoara nu ar fi ajuns în situația de a necesită abordarea în forță la care am recurs eu dacă Ciuhandu și Grindeanu și-ar fi făcut datoria.


Ori, pt oraș, ei N-AU FĂCUT NIMIC ANI ÎN ȘIR! Acum, aceiași oameni de nimic vor să pună din nou mână pe oraș, în asociere cu bine-ştiuţii de toată lumea frați Cristescu. Nu mă voi lasă intimidat și voi luptă cu toate mijloacele legale împotrivă acestor oameni de nimic!”.

Mesajul postat pe rețeaua de socializare a devenit mai târziu și un comunicat emis de Direcția Comunicare din cadrul Primăriei Timișoara.

5 COMENTARII

 1. Domnule Primar Nicolae Robu va recomand sa fiti mai putin vocal, nu mai cautati vinovati in stanga sau dreapta singurul vinovat ptr. starea jalnica din Consiliul Local sunteti d-voastra. Faceti o analiza a ‘’marilor realizari’’ si veti constata un fiasco total si anume: –
  Echipa de suflet ACS Poli finantata din bugetul local a retrogradat deci cateva milioane de euro aruncate pe apa sambetei, doar ptr. a va satisface un hoby.
  Compania locala COLTERM cu un buget de 65 milioane EURO pe an si datorii tot atatea unde o clica de ,,manageri’’ 4 la numar isi bat joc de noi cetateni acestei urbe, si de angajati. Cica l-ati demis pe incompetentul PAMPU ptr. dezastrul in care a dus aceasta companie, dar ati dat ordin sa fie angajat ca specialist sef sectie electrica, dar pana atunci este platit doua luni cu cate 120 milioane pe luna, salarii compensatorii – RUSINE domn Primar, ba acesta sluga meschina si josnica tot la recomandarile d-voastra este tinut membru in Consiliul de Administratie deci mai incaseaza inca 2400 lei pe sedinta, mai este si membru in Consiliul de Administratie la firma de incinerare a gunoaielor, firma care a fost lansata cu mare pompa si unde manager general este nasul lui PAMPULICA, directorul de productie de la Colterm celebrul SAMOILA ,,specialistul’’ adus de d-voastra domnule primar, deci RUSINE domn Primar.
  De ce domnule Primar daca acest individ PAMPU este specialistul de care aveti nevoie nu il angajati in primarie poate in locul lui ZUBASCU, de exemplu.
  Domnule Primar Nicolae Robu, sunteti jalnic, patetic nu meritati compasiune, singur v-ati ales partenerii din politica SI COLABORATORII, va meritati soarta sunteti un om conflictual, un narcissist patologic va incadrati in tipul de Narcisist falic (aproape toti narcisistii din acest grup sunt barbati. Tind sa fie agresivi, atletici si exhibitionisti; le place sa-si arate corpul si barbatia si Narcisist elitist ( crede despre el ca face parte dintre numele mari ale lumii)
  Semne si simptome, dovedite domnule Primar ptr. Narcisism sunt descris ca fiind excesiv preocupat cu problemele de putere, prestigiu si vanitate personale. Este o tulburare strins legata de auto-centrism.
  Criteriile de diagnosticare a narcisismului patologic cuprind urmatoarele:
  – un simt grandios de auto-importanta (isi exagereaza succesele si talentele, asteapta sa fie recunoscut drept superior fara a avea multe realizari)
  – este preocupat cu fantezii asupra succeselor nelimitate, putere, stralucire, frumusete sau dragostea ideala
  – crede ca este special si unic si ca poate fi inteles doar de persoane cu statut special
  – cere admiratie excesiva
  – asteapta tratamente speciale
  – exploateaza alte persoane pentru a-si atinge propriul scop
  – ii lipseste empatia: nu vrea sa recunoasca sau sa identifice nevoile si sentimentele altora
  – este invidious pe altii sau crede ca alte persoane sunt invidioase pe el
  – este arogant
  – prezinta paranoia usoara sau moderata
  – face asocieri si sugereaza afilieri cu nume si persoane importante.
  RUSINE DOMNULE PRIMAR SUNTETI O NULITATE, NU FACETI CINSTE UNUI ORAS CA TIMISOARA

 2. Buna ziua , Prmarul se teme ca cineva din asistenta sociala sa nu asculte de barfele unora si altora despre fiica-sa si nepoata retardata pentru ca grindeanu vine din caras-severin si oricine vine din caras-severin este catalogat ca fiind in lupta electorala si din cauza asta au ifose toti , inclusiv familia lui plus pentru ca sunt toti politehnisti , se santajeaza cu altii si prin firmele de cablu si le-au luat copii dupa actele d eproprietate de la primarie de la lucrarile facute de oameni pentru ca asta ca niste gunoaie ipocrite ce sunt urmaresc oamenii dupa locurile de munca pe care le ocupa in oras si din cauza asta au totdeauna ura pe toti ce care au avut sau au domiciliul in caras-severin sau vin din aceeasi zona cu grindeanu . si alegerile le-au fraudat , normal ca doar cu asta se ocupa , urmaresc si hekaresc persoanele on-line si trimit coduri de interceptare de la firmele de resort si de la politistii care oricum toti au firme si case si proprietati , si aia din mass-media la fel si justitia care este numita in functii publice in interesele unora si altora .

 3. sa rectific mai sus , Nu este Andreea Robu mai sus este toto.dagu@ >>>>>> am vrut sa se scrie ca andreea Robu este tot p
  olitehnista si se ocupa tot cu astea …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.