Nicolae Robu despre reacţiile dure la adresa lui Ciuhandu şi Grindeanu: „Eu...

Nicolae Robu despre reacţiile dure la adresa lui Ciuhandu şi Grindeanu: „Eu sunt impulsiv, rău la replică” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 113

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a oferit, în această seară, o serie de noi explicații la PRESSLAERT LIVE despre revelaţiile care l-au determinat să îl insulte foarte des pe fostul edil şef, Gheorghe Ciuhandu, de la aflarea veştii că PSD vrea să schimbe alianţa în consiliul local. „ În primul rând eu mi-am propus ca din funcția de primar să nu mă ocup de predecesorii mei, de asta să se ocupe instituţiile care au atribuţii, să nu îi vorbesc de rău și nu le aduc elogii. Eu sunt un tip care răspunde când este provocat. Aș fi avut lucruri negative de spus de domnul Ciuhandu, care este și la vârsta la care am considerat că trebuie lăsat în pace. L-am chemat la mai multe evenimente, dar nu a venit ”. Edilul a povestit că recent Curtea de Conturi a verificat valoarea la care a fost vândut subpasajul rutier de la Piața Victoriei, suspectând că suma de 250.000 de euro la care s-a adjudecat acum câțiva ani ar fi una incorectă, prilej cu care Ciuhandu a fost chemat să dea cu subsemnatul. „Curtea de Conturi s-a ocupat de subpasaj și a văzut că acel teren, despre care firmele spuneau că valorează 1,6 milioane de euro, iar eu că un million de euro, și că eu am fost un negociator de forță și, în final, s-a făcut o agreere ca acele firme să renunțe la acel excedent de 0,6 milioane de euro.


A fost un semn de întrebare asupra onestității. Când am văzut că un om pe care eu nu l-am vorbit de rău, mă atacă pe mine, prezintă lucrurile denaturant și perturbă actul administrative al Timișoarei. Fără el nu se putea face nimic din ceea ce s-a întâmplat vineri”, a spus edilul.

Primarul a mai lămurit că „eu când am văzut că un om pe care eu nu l-am vorbit de rău, acest om la care nici măcar nu m-am asociat cu alții să îl vorbesc de rău vine şi cu o lipsă totală de fair play mă atacă, am capacitatea de a riposta şi ripostez de obicei.(…) În Timişoara s-ar fi putut face mult mai multe lucruri. Eu sunt impulsiv, rău la replică, dar nu am să vin niciodată la domnul Ciuhandu cu insinuări”.

Nici deputatul PSD, Sorin Grindeanu, nu a scăpat de gura primarului. „Cum să nu te superi pe un om (Sorin Grindeanu – n.r.) pe care l-ai avut alături de un moment dat și care vine și îți spune: <<Domnul primar, stați extraordinar, aveți 80 la sută din voturi. Am făcut un sondaj la PSD, noi ceilalți nu trebuie decât să ne agățăm de dumneavoastră>>. Cum a ajuns parlamentar a devenit incorect față de mine, cu spitalul de copii și cu multe altele”, a comentat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.