Teo Milea, campanie pentru Timișoara – capitală culturală europeană. Unde și când...

Teo Milea, campanie pentru Timișoara – capitală culturală europeană. Unde și când va avea loc cel mai „colorat” concert al pianistului

0
DISTRIBUIȚI

tricouri timisoara capitala culturala

Teo Milea susține neobosit Timișoara în competiția pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. Împreuna cu solista Amalia Găiță, pianistul le-a înmânat fanilor, la o cafenea, tricouri cu mesajul „Timişoara 2021 – Capitală Culturală Europeană” pentru a-i pregăti de concertul „Culori”, care va avea loc luni, de la ora 20.00, la Grădina de Vară „Capitol”.

„Îmi doresc ca Timișoara să devină Capitală Culturală Europeană și susțin această idee prin acțiunile mele.


Având în vedere că numele concertului este «Culori», am vrut să fie cel mai colorat concert din 2014 și la propriu și la figurat”, a spus pianistul și compozitorul Teo Milea.

Teo Milea și Amalia Găiță i-au întâmpinat pe fani „înarmați” cu tricouri galbene, albastre, roz și albe cu mesajul „Timişoara 2021 – Capitală Culturală Europeană”. 10 minute au fost suficiente ca din cele 100 de tricouri să rămână nici jumătate. Cei ce vor purta tricourile la concertul de luni vor avea partea de mai multe surprize. Înainte de finalul concertului vor fi invitați pe scenă la o sesiune de fotografii, iar pe lângă asta vor primi gratuit un disc cu două piese, „Micul dor de mare” și „The Poem of Freedom”.

Teo Milea este din Arad și a venit acum 14 ani în Timișoara, oraș pe care îl consideră „acasă”. Trăiește și compune pentru timișoreni și de aceea luptă ca orașul de pe Bega să primească titlul de Capitală Culturală Europeana, titlu ce va aduce cu el o serie de schimbări. „Am văzut Sibiul înainte de 2007 și după 2007 și știu ce înseamnă acest titlu. Pentru Timișoara ar fi o schimbare radicală cu plusuri culturale, arhitecturale, estetice. Vom fi în centrul atenției și vor avea loc evenimente minunate. Într-un an de zile se vor termina lucrările din oraș și cred că Timișoara chiar merită titlul de Capitală Culturală Europeană”, a concluzionat pianistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.