Unul dintre cei mai implicați oameni în proiecte de binefacere s-a stins...

Unul dintre cei mai implicați oameni în proiecte de binefacere s-a stins din viață. Ce opere caritabile se leagă de numele său

0
DISTRIBUIȚI

maltez

Cea care și-a legat numele de filiala timișoreană a Serviciului de Ajutor Maltez în România, dr. Bárányi Ildikó Mária (foto: a doua de la dreapta la stânga), preşedinta acestei organizaţii, s-a stins din viață. O persoană de o inegalabilă căldură sufletească care a ajutat, toată viața, pe toți cei care i-au cerut ajutorul, și nu numai.

Bárányi Ildikó Mária s-a născut în data de 8 iunie 1937, în Ciceu, judeţul Harghita. După absolvirea Facultăţii de Medicină din Târgu-Mureş (1960) a lucrat ca medic la Moldova Nouă (1960-1965), apoi la Timişoara.

Ca membru fondator şi preşedinte al Serviciului de Ajutor Maltez-Filiala Timişoara, d-na dr.


Bárányi Ildikó, a condus această organizaţie începând din anul 1991 sub deviza Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta: ” A păstra credinţa şi a ajuta aproapele la nevoie!”

Foștii colegi anunță că ceremonialul funerar va avea loc în două zile. Vineri, 20 iunie 2014, între orele10.00 – 20.00 urna cu rămăşiţele d-nei Dr. Bárányi László Ildikó va fi depusă în capela din incinta sediului Serviciului de Ajutor Maltez – Filiala Timisoara (Str. Gheorghe Bariţiu nr. 18). Cei care vor să îşi ia rămas bun şi să îi aducă un ultim omagiu o pot face aici.
Sfânta Liturghie la intenţia răposatei Dr. Bárányi László Ildikó va fi oficiată începând cu orele 18.00, liturghia fiind urmată de priveghi.

Sâmbătă, 21 iunie 2014, celebrarea funerară va fi oficiată începând cu orele 15.00 în biserica parohială romano-catolică din Timişoara-Iozefin (Bul. Regele Carol I colţ cu Str. Gen. Ion Dragalina). Liturghia înmormântării va fi celebrată începând cu orele 17.00 la complexul memorial din Cimitirul Eroilor din Calea Sever Bocu (Lipovei).

Foto: http://www.nyugatijelen.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.