Noul clip de prezentare a Timișoarei, blocat de șantierele din oraș. Ce...

Noul clip de prezentare a Timișoarei, blocat de șantierele din oraș. Ce îmbunătățiri i se vor aduce controversatului proiect VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

catedrala mitropolitana (8) crucea metalica porumbei vsTimpul pare să fie un element de care reprezentanţii Primăriei Timişoara nu ţin cont. În 2013, la finele lunii septembrie, viceprimarul Dan Diaconu anunţa că filmul de prezentare a Timişoarei „va fi gata în cel mult trei săptămâni”. Pornit cu mare aplomb, clipul controversat a fost trimis spre reeditare şi prelucrare, întrucât primarul Nicolae Robu a comandat că „trebuie evidențiat faptul că Timișoara este un puternic centru universitar, trebuie să evidențieze faptul că avem un muzeu, că Timișoara este orașul Revoluției, trebuie să evidențieze mai bine decât o face activitatea culturală și artistică din Timișoara și sigur că fără a ieși din extensia de trei minute.


Asta înseamnă că anumite secvențe vor trebui scurtate din cele anterioare. Nicio clipă nu am realizat ca acesta este filmul final. Va fi editat din nou, se va face o varianta pe aceeași gândire ca și aceasta, dar cu toate completările și modificările pe care le-am enumerat”.

Ei bine, ne aflăm la jumătatea anului 2014, iar filmul nu a fost încă finalizat. De data aceasta, însă, explicaţiile ţin de realizările edilului şef Nicolae Robu şi vin fără o nouă dată limită. „Sigur că filmul de prezentare a Timişoarei este o prioritate în ceea ce priveşte elementele de indentitate vizuală ale oraşului nostru. Numeroasele lucrări de infrastructură , dar şi proiectele majore de reabilitare a diferitelor zone ale oraşului ne obligă să amânăm realizarea filmului de prezenetare a oraşului” , a declarat Alina Pintlie, purtător de cuvânt al primăriei, fără a preciza un termen. Conform edilului şef Nicolae Robu, momentan, în Timişoara sunt deschise peste 100 de şantiere.

2 COMENTARII

  1. Mi se pare destul de anemic. 1. Sa nu apara nici un cliseu despre revolutiea de la Timisoara???2. Cladirea din Piata Libertatii care apare pentru cateva secunde este nenorocita rau, ce sa mai vorbesc despre garnitura de tramvai din Libertatii care este vraiste – macar de puneau o ilustratie cu un tramvai cu cai… 3. Pe Bega se vad „verdeturile”. 4. Unde or fi filmat oare, ca in Bega sugur apa nu este atat de curata cum se poate vedea in film…Din pacate in clip nu se pot vedea sau simti: parful care a pus stapanire pe oras, si nici PUTOAREA de la Continental. Ar fi fair sa apara si aceste „minunatii ” ale Timisoarei. Era sa uit: nu se zaresc palmierii! Oare de ce?

  2. Scenariu filmului a fost aprobat de executivul primarie, dupa aprobare au inceput filmarile. Despre ce modificari vorbim? Ce s-a comandat aia sa produs. Dupa ce publicul a tocat filmul si la facut varza, s-au trezit uni si altii ca productia trebuie modificata pt ca nu corespunde cu traditia si istoria Timisoarei. E adevarat parca e reclama la CBC. Dar intreb si eu cati producatori au participat la pitch? Cate focus grupuri au fost realizate inaite de scrierea scenariului? Cine a aprobat acest scenariu? Ei acele persoane sa plateasca paguba. Dai un proiect unui individ specialist in nunti si botezuri, cu asta te alegi cu o super productie de gen. Productia asta nu trebuie sa fie realizata pe placul primarului si nici a vicelui. Ia trebuie sa reprezinte intr-o forma artistica valorile orasului. Complicata treaba!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.