Percheziții la hoții de pesticide din Timișoara. Ce valoare avea marfa furată...

Percheziții la hoții de pesticide din Timișoara. Ce valoare avea marfa furată UPDATE Suspecții au fost reținuți

0
DISTRIBUIȚI

IMG_4285

Vineri dimineață poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ timiș au efectuat două percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi de pesticide dintr-o societate comercială.

”Azi, 04 iulie a.c., în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi dintr-o societate comercială.


În fapt, cei doi bărbaţi, de 28 şi 29 de ani, ambii din localitatea Afumaţi, judeţul Dolj, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Timişoara, în perioada aprilie – iunie a.c., ar fi sustras din incinta societăţii substanţe pesticide în valoare de peste 18.000 de lei”, a declarat Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

La domiciliul unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au găsit 25 de litri de substanţe pesticide. Cei doi hoți au fost duși la audieri la sediul Poliției. Oamenii legii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

UPDATE Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.