Primăria Timișoara va achiziționa un spațiu în Piața Victoriei. Ce secret păstrează...

Primăria Timișoara va achiziționa un spațiu în Piața Victoriei. Ce secret păstrează Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

catedrala mitropolitana centru timisoara(16)

Primarul Nicolae Robu vrea ca instituția pe care o conduce să cumpere un SAD (spațiu cu altă destinație decât aceea de locuință) situat în Piața Victoriei, numărul 8, la suma de 485.000 de lei.

Deși inițial proiectul ajuns pe masa consilierilor locali reuniți în plen cu titlul de „neexercitare a dreptului de preemțiune”, la solicitarea primarului proiectul a fost modificat.


Pesedistul Radu Țoancă a atenționat că este necesar să existe bani la buget pentru ca acel spațiu să fie achiziționat. Urgent, problema a fost lămurită de secretarul Ioan Cojocari care a spus că “chiar și de o mie de ori poți să faci orice rectificare. Lasați-o dracului, 100.000 de euro la bugetul Timișoarei e o sumă mică, la ce ne agităm?”. Obiecții au fost ridicate și de consilierul PNȚCD Adrian Orza, care a spus că ar fi bine ca spațiul să fie văzut înainte de a se vota pentru exercitarea dreptului de preemțiune. Ok-ul a fost dat de primar, care a spus că l-a trimis pe city managerul Sorin Drăgoi în inspecție și lucrurile sunt în ordine. Astfel, proiectul a fost votat de consilieri.

După plen, primarul a refuzat să dezvăluie ce doreşte să amenajeze în locaţia situată lângă galeria de artă Helios, deşi a fost întrebat de mai multe ori de jurnalişti. Edilul a explicat că nu poate face publice planurile de teama ca nu cumva, aflând despre intenţiile municipalităţii, vâzătorii să ceară un preţ mai mare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.