Primarul Nicolae Robu a sfidat memoria luptătorilor anticomuniști. Vezi cine a avut...

Primarul Nicolae Robu a sfidat memoria luptătorilor anticomuniști. Vezi cine a avut cele mai extravagante ținute la momentul de reculegere GALERIE FOTO

11
DISTRIBUIȚI

 

20_resize

Tupeu fără margini al primarului Timişoarei, astăzi, la Pădurea Verde, acolo unde a fost inaugurat Monumentul Rezistenţei Anticomuniste din Banat.

Deşi ceremonia de inaugurare a monumentului a cărui renovare a costat nu mai puţin de 200.000 de euro, era programată la ora 12.00, primarul Nicolae Robu a ajuns la faţa locului la ora 13.00. Câteva zeci de bătrâni au aşteptat alături de organizatori mai bine jumătate de oră ca edilul să sosească, după care au renunţat şi au dat startul slujbei. În jurul orei 13.00, primarul Nicolae Robu a sosit la faţa locului, în stil Radu Mazăre. Edilul timişorean a venit alături de toată echipa din primărie şi de diplomaţi, pe care i-a adus cu cele două minibus-uri electrice care au ajuns ieri la primărie. Altfel spus, în vreme ce zeci de pensionari aşteptau în soare ca primarul să vină, acesta făcea voios turul oraşului.


Sosit la faţa locului, Robu a explicat că a avut vizite oficiale şi nu a putut ajunge mai devreme. S-au remarcat de departe secretara primarului, Alina Calotă, şi asistenta personală Sanda Greblă, care au venit îmbrăcate de club la comemorarea luptătorilor anticomunişti morţi în munţi – rochii mulate şi tocuri colorate.

La nici două minute de când a ajuns la faţa locului, primarul a ajuns la microfon acolo unde a ţinut un discurs prin care i-a omagiat pe cei care au lupta împotriva comunismului. După ce a povestit auditoriului că şi tatăl său a luptat împotriva comunismului, motiv pentru care a trăit doar până la 60 de ani, primarul a cedat locul de la microfon prefectului Eugen Dogariu. La evenimentul de la Pădurea Verde au lua parte pe lângă zeci de pensionari şi revoluţionari din Timişoara, dar şi oficialităţi printre care deputaţii PSD Cătălin Tiuch şi Florin Bîrsăşteanu, prefectul Eugen Dogariu, vicepreşedintele CJT Călin Dobra, dar şi fostul primar Gheorghe Ciuhandu.

11 COMENTARII

  1. „S-au remarcat de departe secretara primarului, Alina Calotă, şi asistenta personală Sanda Greblă, care au venit îmbrăcate de club”. da’ arata poze!

  2. ca sa fie clar ce inseamna istoria – bunicii unora dintre noi au luptat si au fost lichidati de animalele comuniste pentru libertatea ca niste maimute lipsite de educatie sa se imbrace ca la bordel la o comemorare, in timp ce o sleahta de laxxri isi zabaleasc tastatura. nu va mirati ca nu are cine sa se mai opuna nulitatilor care ne conduc!

  3. Ticalosia primarilor,si tuturor reprezentantilor guvernului zis „CIUMA ROSIE” nu are limite.Bataie de joc ,pentru pensionari si Revolutionari.

  4. Mai complexatelor, si tu draga „jurnalista” cu pantaloni baggy….o rochie mulata si scurta plus tocuri nu e neaparat o tinuta de club…e o tinuta feminina. Dar na, ce sa stiti si voi? Ca fetele se mai imbraca si in club asa, e alta discutie, draga Lori 🙂

  5. Ma asteptam ca dv, domnisoara ‘ziarista’ sa vorbiti mai mult despre evenimentul comemorativ, nu despre FUNDURI. Dar se pare ca cultura dv se reduce la atat. Aveti habar ce s-a intamplat in acel loc? Putea sa vina lumea in orice tinuta, pe dv trebuia sa va preocupe evenimentul. Nu v-ati ridicat la inaltimea momentului serios. Nu ati depasit nivelul FUNDURILOR.

  6. Vorbitorul cel mare, robulet de aceea a venit sa se auda la microfon, sa se vada la tv si sa se pozeze ca a venit presa! Daca l-ati fi intrebat de numele a 2-3 luptatori ai Rezistenţei Anticomuniste din Banat NU STIA pentru el a fost de partea cealalta, a pcr!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.