Primarul Nicolae Robu, criză de nervi în plenul CLT. Cu ce l-a...

Primarul Nicolae Robu, criză de nervi în plenul CLT. Cu ce l-a enervat noul director al Colterm

0
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 124

Primarul Nicolae Robu s-a dezlănțuit astăzi în plenul consiliului local. Unul dintre proiectele aflate pe masa consilierilor aproba mai multe cheltuieli pentru Colterm, printre care și sumele pentru protocol.

După ce a verificat suma înscrisă, primarul a început să țipe la microfon: „cine a modificat cifrele? Cine și-a permis să facă asta? Cine a trecut peste ceea ce am spus eu?” Imediat directorul Colterm, Mircea Cristian, a venit la microfon și a spus că a înțeles greșit suma.


Mai exact, compania falimentară deja ar fi dorit să primească 50.000 de lei pentru protocol, iar directorul a înțeles că primarul dorește o reducere cu 10.000 de lei.

Nervos, Robu a replicat că „vi s-a transmis suma exactă, nu cu cât să fie reducere, ci reducere la 10.000 de lei. Nu vă ajung? Dacă nu vă ajung, vă privește! Nu vedeți că această companie este în pragul falimentului, nu vedeți că noi o finanțăm așa cum o ținem cu subvenții?”.

Banii alocați pentru Colterm au fost luați la puricat de Dan Idolu, recent investit consilier în locul pesedistului Florin Bîrsășteanu, care acum e deputat. Spre exemplu, Idolu a dorit să știe de ce se cheltuie 315.000 de lei pe abonamente la telefoane, de ce este necesară creșterea subvențiilor cu 19.711 lei față de anul trecut și din ce încasări se preconizează o creștere a veniturilor cu 5%. Răspunsurile celor de la Colterm au fost lapidare. La final, după zeci de minute de discuții suma de protocol a fost stabilită la 25.000 de lei, iar concluzia generală a fost că multe din cheltuielile menționate sunt o grea moștenire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.