Udrea: „Sunt convinsă că românii vor vota o femeie la Preşedinţie în...

Udrea: „Sunt convinsă că românii vor vota o femeie la Preşedinţie în acest an”. Candidatul PMP s-a fotografiat cu oamenii şi a mâncat mici la Zilele Sebeşului

3
DISTRIBUIȚI

Udrea-si-Traian-Basescu

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, duminică seară, la Zilele Sebeşului, că ”este convinsă” că românii vor vota o femeie la alegerile prezidenţiale din acest an, adăugând că a auzit femei şi bărbaţi spunând că ”o femeie poate rezolva problemele acestei ţări”, scrie Mediafax. Întrebată dacă din punctul său de vedere românii ar putea să voteze o femeie la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea a răspuns afirmativ. ”Categoric da. Am auzit de atâtea ori în această seară şi femei şi bărbaţi spunând că o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei ţări.


Am auzit de la femei spunând: «Da, este vremea noastră, trebuie să votăm o femeie», încât sunt convinsă că românii vor vota o femeie în acest an”, a spus Udrea.

Elena Udrea a participat, duminică, la Zilele Sebeşului, oprindu-se mai întâi la un centru comercial din oraş de unde şi-a cumpărat mai multe articole de îmbrăcăminte sport. ”Am plecat ieri pe fugă şi am uitat să îmi iau un echipament sportiv. În fiecare dimineaţă fac mişcare. Mâine o să fiu la Alba, nu aveam nimic, un echipament în care să pot să alerg mâine aşa că mi-am luat nişte adidaşi şi un echipament în care să pot să fac sport. Să încurajăm sportul chiar dacă suntem în campanie”, a spus Udrea. Ulterior, însoţită de preşedintele PMP Alba, deputatul Clement Negruţ, Elena Udrea s-a îndreptat spre zona unde aveau loc manifestările de ”Zilele Oraşului”. Ea s-a fotografiat şi a vorbit cu oamenii, iar la un moment dat s-a oprit să mănânce mici la o terasă din oraş, spunând că sunt ”la fel de buni ca şi cârnaţii de Pleşcoi”.

 

3 COMENTARII

  1. sper ca si-a luat si babetica, nu de alta dar poate isi pata costumul armani cu mustar de „baicoi”…
    ps: trebuia sa alerge un pic, sa dea jos salamul victoria ce-l mancase acum vreo 2 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.