A alergat 200 km pentru o cauză nobilă. Tu cum îi poți...

A alergat 200 km pentru o cauză nobilă. Tu cum îi poți ajuta pe copiii nevoiași să meargă la școală

0
DISTRIBUIȚI

La sosirea in BeiusÎn timpul alergării care a însumat 200 km și care s-a desfășurat sub forma unei ștafete care a luat startul la Timișoara s-au colectat 10.500 de lei pentru burse școlare.

A treia ediție a proiectului ”Alerg pentru o cauză s-a încheiat cu succes” a adunat alături 35 de alergători care au parcurs unul sau mai multe sectoare de 5 kilometri, din traseul total de 200 de kilometri. Inițiatorul Remus Sime a anunțat astăzi că până în acest moment s-au colectat 10.500 de lei, iar donațiile continuă să vină, astfel încât să poată fi oferite cel puțin 8 burse școlare unor elevi de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş.


Alergarea pentru bursele elevilor a început la Timișoara, în 6 septembrie, și s-a încheiat a doua zi, în 7 septembrie, la Beiuș, orașul natal al lui Remus Sime. La sosirea în centrul Beiuşului finaliştii ştafetei au fost aşteptaţi de directorul colegiului, prof. Viorel Gavra, directorul adjunct prof. Mihaela Ilieş, profesori şi elevi. „În cei 186 ani de existenţă, liceul a dat multe personalităţi de cultură dar şi de sport. Îl includ în rândul acestora din urmă şi pe Remus Sime căruia îi mulţumesc pentru actele caritabile făcute şi îi doresc să alerge cât mai mult pentru cât mai multe cauze bune. Bursele sunt un imbold dat elevilor pentru viitor. Pentru elevii aceştia, bursele sunt singura şansă de supravieţuire”, a declarat Mihaela Ilieș.

Până la finele lunii septembrie vor fi primite cererile pentru burse, apoi, pe 10 octombrie va fi finalizată selecţia beneficiarilor după care se vor acorda primele tranşe din bursele anuale. Cei care doresc să se alăture cauzei promovate de Remus Sime sunt invitaţi să facă o donaţie în următorul cont deschis pe numele acestuia: IBAN: RO14RZBR0000060014437330, SWIFT: RZBRROBU, Raiffeisen Bank, Agenţia Timişoara.

Ediția a treia a proiectului Alerg pentru o Cauză a fost susținută și de Clubul Sportiv Alergotura din Timișoara, ai cărui membri s-au implicat în promovarea evenimentului, câțiva dintre ei fiind înscriși pentru alergarea ștafetă și colectarea de fonduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.