After-school în limba franceză pentru copiii timișorenilor. Ce activități oferă Institutul Francez...

After-school în limba franceză pentru copiii timișorenilor. Ce activități oferă Institutul Francez în luna septembrie

0
DISTRIBUIȚI

CENTRUL CULTURAL FRANCEZ TIMISOARA

Institutul Francez din Timişoara organizează, din data de 15 septembrie, un program after-school pentru copiii din clasa pregătitoare şi cei din clasele I-IV, de luni până vineri între orele 12.00 – 17.30.

Copiii de la Liceul Pedagogic şi de la Liceul „J.L. Calderon” vor fi preluaţi de la şcoală dar, în limita locurilor, sunt primiţi şi copii de la alte şcoli.


Programul include masa de prânz şi o gustare, efectuarea temelor, meditaţii şi exerciţii suplimentare, o oră de franceză distractivă în fiecare zi, după un an de zile copiii din clasele a III-a şi a IV-a putând susţine examenul DELF Prim, diferite activităţi în aer liber, vizite la muzee şi la evenimente culturale, abonament la biblioteca institutului francez. Pentru acest program, institutul are 25 de locuri disponibile iar pentru serviciile oferite trebuie achitată lunar suma de 790 de lei. La cerere se poate organiza, contra cost, şi transportul copiilor din alte şcoli.

Între 8 şi 12 septembrie, copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani beneficiază de o săptămână de activităţi în limba franceză, între orele 10.00 – 13.00, pentru care înscrierile se pot face până în 5 septembrie. Până la aceeaşi dată se pot face înscrieri pentru cursuri intensive de limbă şi civilizaţie franceză (curs de franceză generală pentru debutanţi şi cursuri de comunicare orală cu profesor nativ), care se vor desfăşura între 8 septembrie şi 10 octombrie. Înscrierile pentru sesiunea de examene DELF/DALF care va avea loc în 8-9 noiembrie au loc până în 24 octombrie iar în cadrul institutului se pot organiza cursuri de pregătire sau de simulare a examenelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.