Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României promovează tinerii artişti. Vezi cum te...

Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României promovează tinerii artişti. Vezi cum te poţi înscrie

0
DISTRIBUIȚI

design

Au început înscrierile pentru Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României, o manifestare ajunsă la cea de-a patra ediţie care îşi propune să promoveze tinerii artişti din designul vestimentar, aflaţi la început de drum.

Finala proiectului va avea loc în data de 6 noiembrie, de la ora 17 .00, la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, şi se prezintă ca fiind un eveniment-spectacol, care va fi deschis atât publicului larg, cât şi personalităţilor din domeniul cultural, artistic şi design-ului vestimentar.


Înscrierile, care se vor realiza până în data de 30 octombrie, se adresează oricărui artist de design vestimentar din judeţele Arad, Timiş, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Hunedoara, Cluj, Alba, Caraș-Severin, Maramures. În cadrul proiectului nu se percepe nici o taxa de participare. Detaliile despre înscriere și regulament sunt disponibile pe site-ul proiectului. Proiectul „Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României” este organizat de Asociația „Angels Organization”, este susținut de Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad și este un eveniment cu scop caritabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.