Schimbarea viceprimarului Traian Stoia revine în prim-plan. Ce spune primarul Nicolae Robu

Schimbarea viceprimarului Traian Stoia revine în prim-plan. Ce spune primarul Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Schimbarea viceprimarului PSD Traian Stoia, din nou pe tapet. Întrebat despre informaţiile apărute în presă legat de faptul că locul lui Stoia ar urma să fie luat de un pedelist, primarul Nicolae Robu a spus că nu a fost preocupat de acest subiect.

„A apărut în presă o discuţie de la PDL nu am avut timp până acum să ne ocupăm de problema asta. Eu nu voi proceda ca PSD dacă voi ajunge la concluzia că trebuie să facem această schimbare le voi spune că am hotărât să facem această schimbare.


Avem majoritate. Nu avem preferinţe de la PDL şi când s-a pus problema numirii unui viceprimar de la PSD nu am avut preferiţe. Sunt un om care poate face echipă cu o foarte largă paletă de tipologii umane. Totdeauna în viaţă rămâne loc pentru noi şi noi experienţe. Şi în cazul în care va avea loc schimbarea decizia ar trebui să aparţină PDL. Nu am motive să am reţineri faţă de vreunul din consilierul PDL”, a spus Robu.

Vă reamintim că PSD a încercat schimbarea viceprimarului PNL Dan Diaconu în această vară, dar planul a eşuat din cauza unui consilier local care a votat împotrivă.

1 COMENTARIU

  1. Va rog nu mai scrieti ca Stoia este vice din partea PSD. Nu este de la PSD , este doar al FRATILOR C. Omu’ n-are nimic in comun cu PSD. Acest lucru-l stie f. bine si asazisul PRIMAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.