Aproape 1.200 de sancțiuni rutiere aplicate șoferilor timișeni în ultimele zile. Câte...

Aproape 1.200 de sancțiuni rutiere aplicate șoferilor timișeni în ultimele zile. Câte amenzi au primit vitezomanii

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au desfășurat timp de patru zile o acțiune în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere. Cei care au avut de suferit au fost șoferii indisciplinați. În perioada 3-7 noiembrie, polițiștii rutieri au aplicat 1158 de sancțiuni contravenționale, iar cele mai multe, adică 450 le-au primit vitezomanii.


Pe locul doi în top sunt șoferii care nu au purtat centura de siguranță, polițiștii aplicând în acest caz 216 de sancțiuni. Fără permise de conducere au rămas peste 100 de șoferi, 73 dintre aceștia pentru că nu au acordat prioritate pietonilor. Nici pietonii nu au scăpat mai iefin și în cele patru zile au fost amendați 123 pentru nerespectarea prevederilor legale. Au mai fost retrase și 19 certificate de înmatriculare. Cei care se află la volan trebuie să fie atenți pentru că polițiștii se vor afla la datorie și vor defășura astfel de activități și în zilele de weekend.

2 COMENTARII

  1. Avand mastectomie pe partea stanga uneori nu port centura in oras .Deci am fost prinsa de vigilentii agenti si amendata .Degeaba le-am explicat au fost intransigenti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.