Cele mai apreciate formaţii de rock şi metal, la prima ediţie a...

Cele mai apreciate formaţii de rock şi metal, la prima ediţie a Cloud Walker Festival VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Prima ediţie a manifestării Cloud Walker Festival – organizat de clubul Daos din Timişoara – va avea loc în 14 şi 15 noiembrie în incinta clubului timişorean. Conform organizatorilor, manifestarea va aduce pe scenă câteva din cele mai apreciate formaţii de rock şi metal.

„Festivalul va aduce pe scenă cele mai apreciate formaţii de rock si metal din România, cât şi pe vecinii noştri maghiari de la Perihelion. Biletele se vor putea achiziţiona la intrare şi vor costa 25 de lei pe zi, sau sub formă de abonament pentru ambele zile la preţul de 40 de lei. Pe seara de 14 noiembrie îi vom avea ca headlineri pe Bucovina, o formaţie ce nu mai are nevoie de nici o introducere publicului românesc, în momentul de faţă fiind una dintre cele mai apreciate formaţii autohtone de folk metal, precum si formaţia Kistvaen, una din puţinele formaţii de depressive black metal din România, care-şi vor lansa cel de-al doilea material discografic numit «Desolate Ways», Dara, un proiect timişorean aflat la prima apariţie live, constituit in 2013 din fostii membrii Negura Bunget: Fulmineos si Inia Dinia, care si-au dorit sa continue colaborarea si au apelat la muzicieni cu ajutorul carora sa poata dezvolta niște idei deja existente.


A fost finalizata o prima piesă, publicata in mediile online, ce anticipieaza albumul de debut «Dreptarul Viselor» si sonoritatile abordate ce pot fi definica ca si post-rock, ambient usor electronic si alternative folk, clujenii de la Marchosias, care vor fi pentru prima data in Timisoara si formatia bucuresteana Tanin, aflat de asemenea la primul contact cu publicul timișorean. Pentru seara de 15 noiembrie îi vom avea pe cei de la Sunset in the 12th House, cu singurul lor show programat pentru acest an, pe cei de la The :Egocentrics, una dintre cele mai vechi si cunoscute formaţii de psychedelic rock din Romania, Exit Oz, dar şi pe cei de la Perihelion, o formaţie ungurească ce este mai cunoscută publicului sub fosta lor denumire de Neokhrome. De asemenea, va mai fi programată şi o audiţie in premieră a albumului de debut al formaţiei Sunset in the 12th House – «Mozaic»“, spun organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.