Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, este invitat în această seară la PRESSALERT LIVE....

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, este invitat în această seară la PRESSALERT LIVE. Cum îi poți adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI

Ilie Vlaicu, cel care conduce de 15 ani societatea care alimentează Timișoara cu apă, va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta despre provocările coordonării unui colectiv de câteva sute de angajați, despre modernizarea rețelei de apă și canal, dar și despre cum accesarea fondurilor europene, unde


Care au fost atuurile companiei timișorene" href="http://www.pressalert.ro/2014/11/aquatim-laureata-topul-national-al-firmelor-care-au-fost-atuurile-companiei-timisorene/" target="_blank">Aquatim excelează
, menține prețul unui metru cub de apă la unul dintre cele mai scăzute niveluri din țară.

Urmăriți emisiunea în direct pe  www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar întrebările și părerile dumneavoastră le puteţi lăsa într-un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. Bună seara
    Preţul apei reci a crescut nesimţit de mult. În septembrie 2014, preţul unui mc(metru cub) de apă este cu 53% mai mare decât cel din septembrie 2011. În septembrie 2012, preţul 1 mc era cu 7% mai mare decât în septembrie 2011. În septembrie 2013, preţul 1 mc era cu 32% mai mare decît cel din septembrie 2012. În septembrie 2014 a fost cu 7% mai mare decât cel din 2013. Observăm că în 2013 a fost cea mai mare creştere de preţ. Raportând preţul din 2014 la cel din 2011, rezultă o creştere totală cu 53%. Ar trebui ca stimaţii consilieri locali să nu aprobe mărirea preţurilor la apă, fără să primească o justificare pe articole de costuri de producţie şi procent de profit. Această justificare să fie făcută publică cu 1 lună înainte şi supusă consultării publice. Am ajuns să plătesc pentru apa rece, aproape 10 % din pensie, ceea ce mi se pare ABSURD. Să nu mi se spună să reduc consumul, deoarece trebuie să mă spăl zilnic şi să-mi spăl hainele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.