Concert şi lansare de videoclip cu una din cele mai tinere trupe...

Concert şi lansare de videoclip cu una din cele mai tinere trupe din oraşul nostru, A.L.L Friends Band VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Una din cele mai „fresh“ şi tinere trupe timişorene A.L.L. Friends Band, lansează videoclipul piesei „Men of constant sorrow“, evenimentul urmând să cuprindă şi un concert programat în data de 10 decembrie, de la ora 19, în sala de spectacole a Casei Artelor. Videoclipul va completa înregistrarea variantei pe care trupa de puşti de la Lenau Lyzeum au făcut-o cu piesa „Man of constant sorrow”. Prima înregistrare a acestei compoziţii datează de exact o sută de ani, piesa considerată un standar al folk-ului nord american fiind compusă de Dick Burnett. Creatorul acestei melodii este regretatul Dick Burnett, un compozitor şi cântăreţ, care a fost împuşcat de un hoţ şi şi-a pierdut vederea în urma acestui eveniment, dar a continuat să compună şi să cânte pînă la o vârstă înaintată. Melodia „Men of constant sorrow as fost folosită în anul 2000 în coloana sonoră a filmului O Brother, Where Art Thou?,.


Alături de lansarea videoclipului va avea loc şi un concert în cadrul căruia Adam, Luca, Lucas şi Felix vor prezenta şi compoziţii proprii.

Evenimentul are loc la exact un an de la aparitia celui de-al doilea videoclip al timişorenilor, cover-ul după piesa de sezon Happy Xmas (War is Over) a lui John Lennon. Ca şi precedentul, videoclipul ce va fi lansat anul aceste are un mesaj social şi cultural, propunerea organizatorilor fiind ca după concert, la faţa locului să existe un dialog între generaţiile de ofertanţi de muzică din zona rock din Timişoara. Înregistrarea a fost făcută în studioul unor muzicieni de marcă din Timişoara, Alexandru Pascu şi Octavian Horvath, iar design-ul afişului îi aparţine apreciatului artist plastic Attila Bajko. Partea video este realizata de echipa A.O.D.A.T. (Asociaţia Oamenilor cu Diverse Abilităţi din Timişoara). Formaţia A.L.L. Friends Band a susţinut numeroase concerte în ultimii ani şi se pregăteşte să schimbe „categoria“, pregătind câteva piese proprii pentru viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.