Frica de puşcărie a procurorului Cârstea când lua şpagă: „Nu vezi că...

Frica de puşcărie a procurorului Cârstea când lua şpagă: „Nu vezi că ăştia te arestează şi pentru o oaie”

3
DISTRIBUIȚI

Dosarul în care DNA Timişoara l-a trimis în judecată pe procurorul Valentin Cârstea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin pentru două infracţiuni de luare de mită, fals intelectual, trafic de influenţă în formă continuată  şi complicitate la luare de mită în formă continuată scoate la iveală detalii halucinante despre modul în care gândea şi acţiona cel care ar fi trebuit să lupte pentru apărarea legilor şi care este căinat de unii dintre colegii săi că a picat pentru lucruri minore. Vă reamintim că procurorul Cârstea a fost prins în flagrant după ce a primit şpagă de la un denunţător, student la Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj, unde aceste preda, pentru a-l ajuta să treacă examenele şi pentru a rezolva declinarea unui dosar penal.

După ce a primit o primă şpagă -un telefon mobil, dar şi făină, pulpă porc, dulciuri,  ulei, vin și whisky, bunurile fiind cărate în apartamentul său cu ajutorul denunţătorului, procurorul s-a dezlănţuit împotriva  judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru că dau condamnări, acuzându-i că acceptă comenzi de natura politică în dispunerea unor soluții, motiv pentru care cei care ar trebui condamnați ar fi chiar aceștia.


Într-o altă discuţie, Cârstea s-a confesat denunţătorului legat de acţiunile DNA „mă uit şi aici la noi în Parchet şi peste tot şi… Mă uit peste tot, pe stradă la oameni la… pân la urmă ne dărâmă pe toţi, închide toată lumea pleacă, şi zic ăia că nu facem  nimic. Da… toată lumea e… hoţi, toată lumea e corupt, toată lumea nu este… nu e o stare de normalitate, nu mai e nimica, deci… planuri, acţiuni, dă-i pe ei, condamnă-i, condamnă pe  toată lumea condamnă…(…)Da, nu-i că noi suntem monitorizaţi, suntem luaţi, lasă-i dă-i dracu şi sunt în stare să ne facă dosare din orice…În, în, în… trăim o perioadă de asta de închiziţie…am văzut-o pe nemernica aia de KOVEŞI cu televizorul a pus ă… avem tot felul de oportunişti din ăştia puşi pe funcţiile aştea mari”.

Când a primit ultima şpagă, procurorul Cârstea a refuzat în primă fază, în mod repetat, să accepte pe motiv că „nu vezi că te arestează şi pentru oaie”. După ce a preluat geanta cu cadouri de la denunţător, l-a avertizat pe student „şi-atunci nici o vorbă, nimic de astăzi niciunde!”, fiind reţinut la scurt timp.

3 COMENTARII

  1. Carstea decarta mai sus. Daca Parchetul va gasi si pe cei care primeau „foloase necuvenite” de la procurorul Carstea inseamna ca si-a facut datoria. Daca nu, inseamna ca locul sau va fi luat de altul la fel de „cinstit” si ca el a fost „saltat” pentru ca nu decarta suficient de mult. Este logica…damboviteana !

  2. Acest procuror are si el dreptate, aresteaza gainarii iar cei care au jefuit tara sunt fara probleme {vezi Udrea,fam. Basescu, Videanu
    Negoita,Blaga, Dragnea, Bercianu,Boagiu etc.}.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.