Polițiștii de la rutieră le-au golit buzunarele șoferilor indisciplinați înainte de sărbători....

Polițiștii de la rutieră le-au golit buzunarele șoferilor indisciplinați înainte de sărbători. Câte amenzi au dat în ultimele zile

1
DISTRIBUIȚI

Acțiunile polițiștilor de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere continuă. Timp de patru zile, aceștia s-au aflat la datorie și au aplicat aproape 600 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. În top sunt cei care au uitat să ia piciorul de pe accelerație. Acțiunea s-a desfășurat în perioada 15-18 decembrie.

Polițiștii timișeni au aplicat, în total, 595 de sancțiuni contravenționale, 281 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.


Alți 76 de șoferi au fost amendați pentru că nu au purtat centura de siguranță.

Fără permise de conducere au rămas 33 de conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. Au mai fost retrase 16 certificate de înmatriculare și sancționați 30 de pietoni.

Șoferii care cred că vor putea circula în voie în zilele de weekend se înșală, pentru că polițiștii se vor afla la datorie și vor desfășura activități în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, a unor produse stupefiante, sau a unor medicamente cu efecte similare acestora.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.