Ești tânăr și nu reușești să-ți găsești un loc de muncă? Cum...

Ești tânăr și nu reușești să-ți găsești un loc de muncă? Cum poți învăța să te vinzi eficient în cadrul unui eveniment inedit organizat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Organizația Studenților din cadrul Universității de Vest din Timișoara (OSUT) sare în sprijinul tinerilor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Astfel, cei care sunt interesați să afle mai multe despre cum se pot autopromova eficient, dar și despre cum pot să-și îmbunătățească abilitățile de a vinde un produs sunt așteptați la o acțiune inedită.

Este vorba despre „Prima impresie este cea bună? Învață să (te) vinzi eficient!”, un eveniment marca „Abecedarul Carierei”, în cadrul căruia participanții vor învăța cum și de ce are prima impresie o influență decisivă asupra lor.


„Știm cu toții că o mare parte din succesul unui produs sau chiar al unui om este modalitatea acestuia de prezentare. Prin intermediul acestui training, susținut de Simona Purea, de la Toastmasters, vei învăța care sunt detaliile care fac diferența și cum le poți folosi în avantajul tău”, transmit reprezentanții OSUT.

Evenimentul are loc în data de 15 ianuarie, ora 17.00, în sala P03 din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. „Abecedarul Carierei” este un nou proiect realizat de OSUT, care se află la a doua ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.